Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Παπανδρέου: “Είμαστε ήδη στο ΔΝΤ”! Το χρονικό μιας απάτης.

Το είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στους ευρωβουλευτές και έγινε πριν λίγο: “Είμαστε ήδη στο ΔΝΤ απλά δεν το λέμε ακόμα”, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσίευμα σε blog.

Εμείς βέβαια σας είχαμε μεταφέρει βήμα – βήμα τη μεθόδευση της “Νέας Διακυβέρνησης”, προκειμένου να παραδώσει τη χώρα και ότι άλλο συνεπάγεται στα νύχια του ΔΝΤ.
Το επιστέγασμα της απάτης λοιπόν έρχεται σήμερα και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, εκτός εάν ενεργοποιηθεί το άρθρο 122 της συνθήκης.

Διαβάστε τι έλεγε ο “άνθρωπος εμπιστοσύνης” πριν λίγο καιρό: ...Διαβάστε περισσότερα...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τουλαχιστον θρασος,να βγαινετε και να ζητατε και τα ρεστα,μετα απο το οργιο κατασπαταλησης και διαφθορας,που κανατε τα τελευταια 5 χρονια.
Με + 50.000 μονιμους δημοσιους υπαλληλους,και 50.000 συμβασιουχους,συν τα δομημενα,συν τα νομιμα και τα ηθικα,το να γαινετε και να μιλατε κι απο πανω,πραγματικα,θελετε τουλαχιστον γιαουρτωμα.

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις σιγα μην ειναι και 200.000 δ.υ. εδω εσεις μονιμοποιειται 2.000.000 λαθρομεταναστες και μιλας ελα ρε αμπτουλ τωρα χαλαρωσε

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων:
Είναι τόσο ηλίθιος ή είναι τόσο πουλημένος;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι αυτος,ο χοντρος της Ραφηνας,ή εσυ;
Σημερα,ακουσα τον πρωην αντιπροεδρο της Ευρωπαικης Τραπεζας Επενδυσεων, Παναγιωτη Γεννηματα,να λεει οτι η προηγουμενη Κυβερνηση,ειναι κυβερνηση ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.
Και να το ξαναλεει μετ επιτασεως.
Κι εσεις τωρα,δημοσιουπαλληλισκοι φοβιτσιαρηδες,βγαινετε απο την τρυπα σας και με το μικρο σας μυαλουδακι,λετε αρλουμπες.

Ανώνυμος είπε...

6¨37,
Ξέρεις ποιός είναι ο Γεννηματάς ρε βλαμμένο;
Ξέρεις ποιός τον ανέδειξε στην Ε.Τ.Επ.παρά τη μηδαμινή επιστημονική του επάρκεια;
Εάν δεν ξέρεις να μη μιλάς βλάκα.
Επειδή από χρόνια έχω αποφασίσει ότι η βλακεία, εκτός από ανίκητη είναι και αθεράπευτη δεν θα προσπαθήσω να σου πείσω για τίποτε, δεν ξέρω εάν η επιπολαιότητά σου είναι κληρονομική ή επίκτητη ξέρω όμως ότι είναι αθεράπευτη.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα ξέρεις τί δουλειά κάνει σήμερα ο Γεννηματάς.
Δουλεύει στην Πατσαβουροτυπία της Μάνιας Τεγοπούλου σαν απλός αρθρογράφος.
Είναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ που καμμία σοβαρή εταιρία δεν τον θέλει σύμβουλο διοίκησης..
Είναι ΤΟΣΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ που δεν μπορεί να συμβουλεύσει ούτε την αφεντικίνα του.
Όπως ξέρει όλη η πιάτσα η Ελευθεροτυπία,αφού πούλησε όλα τα της σχεδόν τα περιουσιασκά στοιχείσ (ακίνητα, τη Χρυσή Ευκαιρία, κλπ) είναι στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης.
Δεν τη βγάζουν τη χρονιά ούτε και άν κερδίσουν το λαχείο.