Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Δίνουν λεφτά σε εκδότες και μεγαλοκαναλάρχες διαφημίζοντας τον λογαριασμό του εράνου για το Δημόσιο Χρέος. Πάμε καλά;

Από το Online-Press
 
Απίστευτο θράσος! Διαφημίζουν λογαριασμό εράνου για το χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Απίθανο και προσβλητικότατο θράσος επιδεικνύουν οι κυβερνώντες με τη νέα τους τηλεοπτική διαφήμιση για τον ερανικό λογαριασμό τραπέζης για το Δημόσιο Χρέος.
Ναι, αυτοί που δημιούργησαν το χρέος (είτε από ανικανότητα - είτε από κλεψιές - γιατί δια μαγείας δεν δημιουργήθηκε) δεν φτάνει που έχασαν ή έφαγαν (ή και τα δύο) τα λεφτά ΜΑΣ, έχουν και το θράσος να κάνουν ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ για ερανικό λογαριασμό τραπέζης.
Μας φορολογούν άγρια. Μας κόβουν τους μισθούς. Μας κόβουν τις λειψές υπηρεσίες (π.χ. Υγεία). Και μας ζητάν να καταθέσουμε λεφτά και από μόνοι μας!
...μα το πιστέψατε ότι είναι στην πραγματικότητα ερανικός αυτός ο λογαριασμός;
Όχι ο λογαριασμός υπάρχει και είναι ερανικός.
Με πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου οι συναλλασσόμενοι δεν θα επιβαρύνονται με προμήθεια για τις εντολές πίστωσης του παραπάνω λογαριασμού. ΠΦΦΦ! Τι κουβαρνταλίκια είναι αυτά ρε παιδιά;
Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για το ταμείο στήριξης της Ελλάδας, έπειτα από πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που δήλωσε ότι ΚΑΚΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ 6 ΜΕ 7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!
"κύριε" Πετσάλνικε, με τους μισθούς σας ενός μήνα επιδοτούμε το μισθό των 700 ευρώ για 300.000 άνεργους!
Επικεφαλής αυτής της εκστρατείας έχει τεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Που σημαίνει ότι όλοι είναι "μέσα" ;)
Το κόλπο λοιπόν δεν είναι ο έρανος. Είναι αλλού.
Μήπως η διαφήμιση γίνεται για να πέσουν τα εκατομμύρια στους υποστηρικτές των μέτρων; Δηλαδή στους δημοσιογράφους και στα κανάλια τους.
Τόσα εκατομμύρια που χαλάνε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις (στον ANT1 που βλέπω τώρα στο Ράδιο Αρβύλα παίζει συνέχεια) υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν από έρανο; Οχι βέβαια. Δύσκολο είναι να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για κανονική πληρωμή σε αυτούς που τους βοηθάνε να πάρουν τα μέτρα;
Διαφωνεί κανείς;
Χ.Ν.
(alfavita.gr)
Online-press: Εμείς πάντως όχι μόνο δεν διαφωνούμε αλλά αντίθετα διαπιστώνουμε τελευταία μια αγωνία και μια κινητικότητα της κρατικής μηχανής να περάσουν χρήματα μέσω κρατικής διαφήμισης στα ΜΜΕ. Και για να μην έχετε αυταπάτες τα χρήματα βρέθηκαν και είναι από τις περικοπές των μισθών των Δημοσίων υπαλλήλων και των Συνταξιούχων. Ευτυχώς.... που οι εργαζόμενοι έχουν τους .....συνδικαλιστές που αντιδρούν σε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις. (!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: