Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η μεγάλη δικαίωση του “Ολυμπία” για τα τεκταινόμενα στην “τρομοκρατία”

  Από το http://olympia.gr

Στη Γερμανία ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής για την υπόθεση “Φούντα”…

…εσείς όμως που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, το γνωρίζατε ήδη εδώ και καιρό. Γράφαμε λοιπόν όσο πιο συγκρατημένα γινόταν για τις καινούριες φράξιες στην “Ελληνική” τρομοκρατία στις 12 Οκτωβρίου 2009. Διαβάστε το λέξη προς λέξη για να δείτε πως επιβεβαιωνόμαστε όχι μόνο για την “ταυτότητα” των οργανώσεων αλλά ακόμα και για τις ενέργειες του κράτους 6 μήνες πριν!

Το σήμερα (12 Οκτωβρίου 2009 στο άρθρο: Ο σύγχρονος χάρτης της (“Ελληνικής”) Τρομοκρατίας (με άφθονη λογοκρισία).

Το σπάσιμο σχέσεων Γερμανίας – ΗΠΑ με τη Siemens – SAIC που έφερε τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων είχε συνέπειες και στο χώρο του τρομοκρατικού “μεροκάματου”. ΕΑ και Σέχτα είναι πλέον διαφορετικά μαγαζιά.

Σήμερα όπως είπαμε...

 υπάρχει ο “ακρωτηριασμένος” ΕΑ, αφού δύο τουλάχιστον στελέχη του μεταπήδησαν στη Σέχτα holding όπως παραδέχτηκε και το state department με επίσημο έγγραφο. Τα δύο αυτά μέλη μπορεί να είναι και κάποιοι νεώτεροι της 17Ν που έμειναν ασύλληπτοι και πήραν μεταγραφή. Να σημειωθεί ότι εάν ισχύουν οι πληροφορίες, η απόσχιση έγινε πριν το 1997 και πρόκειται για “μεροκαματιάρηδες” και όχι ιδεολόγους. Γι’ αυτό και η “μεταγραφή”.

Η Σέχτα Holding είναι το αποτέλεσμα του “Γερμανικού μοντέλου” με πολλές οργανώσεις δορυφόρους και ετερόκλητα στοιχεία. Νέοι σε ηλικία, πιθανότατα καθοδηγούμενοι από τις προαναφερθείσες μεταγραφές των παλαιότερων. Χολυγουντιανή ιδεολογία, Heineken, Converse και Timberland. Τροφοδοτούνται και συντονίζονται μέσω του Νεογερμανικού Ιερατείου της Φρανκφούρτης που νιώθει μια ανασφάλεια με τις κινήσεις ΓΑΠ και την τοποθέτηση Χρυσοχοΐδη που δεν χρωστούν τίποτα στους Γερμανούς. Σε αντίθεση με τον ΕΑ που προβλέπεται να έρθει σε παύση εργασιών (αχρείαστος να ‘ναι), μάλλον η Σέχτα θα εξαρθρωθεί με τυμπανοκρουσίες. Μαζί με “άσυλα” και καταλήψεις όπου βρήκαν στέγη οι νέοι “μελανοχιτώνες”, “Jungsturm Adolf Hitler” όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους .

Έτσι θα μείνουν άνεργα και πολλοί αλλοδαποί που όμως δεν είχαν κάποια “σκοτεινή” σκοπιμότητα, απλά κονόμαγαν από αλισβερίσια και ληστείες. Λογικό είναι να χαίρονται όταν χτυπούν Ελληνικούς στόχους αλλά τίποτε παραπάνω. Όταν κάποιος πυροβολεί με καλάσνικωφ 8χρονη μαθήτρια δημοτικού ή έγκυο εργαζόμενη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας για να προκαλεί απέχθεια.

Διαβάστε τι γράψαμε την ημέρα της συμπλοκής: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο νεκρός τρομοκράτης να ήταν ένας από τους δύο “αποστάτες” του ΕΑ προς τη Σέχτα…
Διαβάστε τώρα και την είδηση για τις ενέργειες του Χρυσοχοΐδη, της ΕΛΑΣ και της αντιτρομοκρατικής:

Στη Γερμανία μαζί με τον διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Λευτέρης Οικονόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία που σχετίζονται με την τρομοκρατική δράση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την τρομοκρατική οργάνωση ΕΑ. Έλληνες ύποπτοι, όπως ο Λ. Φούντας, είχαν επαφές με συγκεκριμένα άτομα στη Γερμανία και αυτή ακριβώς τη σχέση, προσπαθεί να διερευνήσει η Αστυνομία. Και για να πηγαίνουν εκεί, ο αρχηγός μαζί με το διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, σημαίνει ότι θεωρούν τις πληροφορίες για την ύπαρξη στοιχείων πολύ σημαντικές…

Ας ελπίσουμε ότι ο Υπουργός και η ηγεσία θα ανοίξει και το κεφάλαιο “Αντεξουσιαστής” με λογαριασμό στη Citybank!

…και ας πιάνει την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Θα μας εκπλήξει ευχάριστα (αν και δεν το περιμένουμε για να είμαστε ειλικρινείς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: