Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Κύριε Χρυσοχοΐδη ενώ εσύ ασχολείσαι με συνθήματα για γουρούνια, δύο ορκ έσφαξαν σαν ΓΟΥΡΟΥΝΙ έναν οικογενειάρχη ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ “ΕΔΕ”

Ενώ εσύ κύριε Χρυσοχοΐδη παραμένεις στον μαγικό σου κόσμο και αναλώνεις τον χρόνο σου για να απαντάς σε τεμπέληδες και δουλέμπορους,

Ένας οικογενειάρχης σφάχτηκε μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένεια του από δύο Ορκ που εισέβαλαν με σκοπό να “ληστέψουν”. Αφού βέβαια κατά την προσφιλή τους τακτική ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ τη γυναίκα του.


Ενώ εσύ απασχολείς ανθρώπινο δυναμικό και φαιά ουσία (;) για να κάνεις ΕΔΕ για ένα σύνθημα που εμπεριείχε τη λέξη “γουρούνια”, οι πολίτες αυτής της χώρας σφάζονται σα Γουρούνια μέσα στα σπίτια τους επειδή ΕΣΥ είσαι πλημμελής στα καθήκοντα σου.
Δεν ήταν στην Εκάλη ο άνθρωπος βλέπεις, ήταν σε διαμέρισμα στα Πατήσια.
Προφανώς δεν παρέλασε με τα ΟΥΚ.

Βρισκόταν στο ΣΠΙΤΙ του κύριε Υπουργέ. Στον ιερότερο χώρο που χύθηκαν ποταμοί αίματος για να αποτελεί Εστία Ελευθερίας και προστασίας.

Η Εθνεγερσία έγινε κύριε Χρυσοχοΐδη για να μη μπορεί να μπείνει το οποιοδήποτε ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ μέσα στο σπίτι σου, να σε σφάζει, να βιάζει και να κακοποιεί τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου.

Διάβασε αυτή τη μαρτυρία ΠΟΝΤΙΕ κύριε Χρυσοχοΐδη για να αντιληφθείς τι κερδίσαμε με την Εθνεγερσία. Διάβασε να δεις γιατί οι ΠΟΝΤΙΟΙ εξεγέρθηκαν και θυσιάστηκαν. ΔΙΑΒΑΣΕ:...στο Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: