Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Και νέα άνοδο της θερμοκρασίας την Τρίτη

Καλός καιρός σε ολόκληρη την χώρα με μεμονομένες καταιγίδες στα βόρεια.Ισχυροί άνεμοι στα νοτιοανατολικά και θερμοκρασία σε νέα άνοδο.
Αναλυτικά
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται την Τρίτη σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένουμε να αυξηθούν στα ορεινά της Μακεδονίας της Θράκης αλλά και της Ηπείρου όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες τοπικές καταιγίδες. Τοπικά πιό αυξημένες θα είναι επίσης οι νεφώσεις στα Κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές και θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 4 Beaufort.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο ανεβάζοντας τον υδράγυρο σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 28-29 βαθμούς στα κεντρικά τους 30-31 βαθμούς στα Δυτικά τους 31-32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 28-29 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: