Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Μια γλάστρα στο ...τραπέζι.!

Γράφει ο Γιαννίωτης 
Κατ' αρχάς οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κόμματα της αριστεράς που δεν συμμετείχαν σήμερα στη σύσκεψη των πολιτκών αρχηγών υπό τον Πρόερο της Δημοκρατίας.
Δεν ξέρουμε όμως, πού τελικά θα πρέπει να βάλουμε τα ...εισαγωγικά.! "..."
Στη λέξη ..."πολιτικών;"
Στη λέξη ..."αρχηγών;"
Στη λέξη ..."Πρόεδρο της Δημοκρατίας;"
Πολύ μπερδεμένα μου φαίνονται όλα.!
Εσείς όμως, μην πτοείσθε.! Τοποθετείστε στη θέση της ...γλάστρας όποιον θέλετε. Ελεύθερα.!
Εμείς από τη μεριά μας δεν πρόκειται να πούμε τίποτα.!
Εσείς αν θέλετε σχολιάστε την εικόνα. Και πάλι ελεύθερα.!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, (με ή χωρίς εισαγωγικά), φαίνεται πως δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος το οποίο...
διέπραξαν οι εκ δεξιών του καθήμενοι.
Δείχνει να τάχει χαμένα (εκτός και αν πρόκειται περί σχεδίου) και να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του αίσχους της τροπολογίας που ψηφίσθηκε από την πράσινη πτέρυγα εκ της οποίας και ο ίδιος προέρχεται, και σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος υπουργός των οικονομικών (εδώ χρειάζονται εισαγωγικά σε ολόκληρη την πρόταση) θα μπορεί στο εξής να υπογράφει νέες συμφωνίες με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, χωρίς καν την ψήφισή τους από τη Βουλή υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας μας κατά τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί.
Μιλήστε επιτέλους κύριε Πρόεδρε.! Μάγια σας κάνανε και αποχαυνωθήκατε εντελώς;
Τέτοιες αρμοδιότητες δεν έχουν παραχωρηθεί ΠΟΤΕ, ούτε καν σε πρωθυπουργό ή ανώνατο άρχοντα, σαν και του λόγου σας.!

Εκτός και αν η γλάστρα στο τραπέζι, ήταν η αυτού ...εξοχότης σας.!

Κύριε Πρόεδρε, αρχίζω να ντρέπομαι... Για ...μένα.!

Π.Ν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα το περίμενε ότι θα ξεπουλούσαν την πατρίδα μας και θα την υποδούλωναν στους ξένους σε καιρό ειρήνης; Ότι χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά θα υπέγραφαν συνθηκολόγηση με τους ξένους δυνάστες που κατέλυσαν την εθνική μας ανεξαρτησία; Πόσο ταπείνωσαν και εξευτέλισαν αυτόν τον υπερήφανο λαό που έδωσε διαχρονικά το παρών σε όλα τα πεδία των μαχών και αντιστάθηκε ηρωικά σε κάθε ξένο κατακτητή.
Ποιος είναι υπεύθυνος για τη σημερινή ξεφτίλα; Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο. Είναι αρκετοί. Είναι εκείνοι που προετοίμασαν τον ερχομό του νέου ξένου κατακτητή. Οι ντόπιοι συνεργάτες του που υπονόμευαν εκ των έσω τη χώρα. Όλο αυτό το αληταριό που ρήμαξε το λαό μας, χτυπώντας τις αξίες και τον πολιτισμό του και προπαγανδίζοντας από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ το πρότυπο του ξεφτιλισμένου νεοραγιά. Έμπασαν μέσα στα σπίτια μας με τα κανάλια της αλητείας ότι πιο δυσώδες και πιο χαμερπές και μας το παρουσίασαν ως κάτι το φυσιολογικό.
Είναι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια και τα πέταξαν στα σκυλιά, επέβαλαν τον κομματισμό και διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση, για να λεηλατήσουν μαζί με τα πάσης φύσης λαμόγια το χρήμα και τον πλούτο του ελληνικού λαού. Άφησαν ασύδοτους τους εγκληματίες και τους εμπόρους ναρκωτικών να δολοφονούν τη νεολαία μας. Άφησαν απροστάτευτα τα σύνορα για να μπουκάρουν στην Ελλάδα από παντού οι λαθρομετανάστες και να πετάξουν τους Έλληνες εργάτες στην ανεργία και να τους οδηγήσουν στην πείνα.
Εισερχόμαστε σε μια περίοδο κατοχής με άλλο προσωπείο. Ο εχθρός αυτή τη φορά δεν έρχεται με τανκς και αεροπλάνα. Είναι πολύ πιο ύπουλος τώρα.
Καθήκον όλων των Ελλήνων να οργανώσουν την πάλη και την αντίσταση τους προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έκαναν που δε πήγε ο Τσίπρας και η Παπαρήγα,τι να πουν με μια στημένη μάζωξη,μια κλίκα κυβερνάει χωρίς τη συναίνεση του λαού,μια κλίκα απατεώνων και ληστών που έσυρε σαν αρνί τον ελληνικό λαό στα δόντια του ΔΝΤ και ξεπουλάει ξεδιάντροπα τη πατρίδα του.

Unknown είπε...

Δεν μπορεί να επιβραβεύεται με συναίνεση το κόμμα που διέλυσε την οικονομία επί 21 κυβερνητικά χρόνια.
Δεν μπορεί επιβραβεύεται ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης που παρότι ήξερε ότι λόγω της κρίσης το έλλειμα πήγαινε με 1% του ΑΕΠ το μήνα, αυτός έλεγε στον κόσμο ότι "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα" για να μας κλέψει την ψήφο.
Δεν μπορεί να επιβραβεύεται ο πιό ανεύθυνος και άσχετος πολιτικός που με τις δηλώσεις του [περί Τιτανικού και ότι πάμε για πτωχευση} τράβηξε την προσοχή των διεθνών κορακιών κερδοσκόπων και μας τίναξαν στον αέρα, δίνοντάς τους μάλιστα τη δυνατότητα να ποντάρουν εκ του ασφαλούς με τη γνωστή ρύθμιση του Τ+10.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή με το Γιωργάκη και το φασιστικό πασόκ.
Μερικοί επί χρόνια έλεγαν ότι η δικτατορία ήταν μία μαύρη εποχή για τη χώρα. Οι μελλοντικές γενιές θα λένε ότι το πασόκ ήταν η πιό σκοτεινή και απάνθρωπη εποχή για τους Έλληνες.
Σε λίγα χρόνια όσοι κάνουν το λάθος να λένε ότι ψήφισαν πασόκ θα τρώνε ξύλο από τα παιδιά τους.

Ανώνυμος είπε...

η αριστερά καλώς έπραξε και δεν πήγε. Να κάνει τι;
Όσο για τον κύριο πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ερώτηση που υπάρχει στο άρθρο, σχετικά με το αν ο πρόεδρος έχει καταλάβει περί συνταγματικού πραξικοπήματος, θέλω να πω ότι φυσικά και ξέρει και συμφωνεί. Ήδη στην ορκομοσία του την πρώτη φορά η πρόεδρος της Βουλής κυρία Μπενάκη, του είχε πει τι θα γινόταν επί προεδρίας του - μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, συνδιαχείριση του αιγαίου κ.λ.π.- και εκείνος δεν είχε καν απαντήσει. Πηγαίνετε στο youtube να δειτε το σχετικό βίντεο για όσους το έχετε ξεχάσει. Απλά το σχέδιο έλαβε σάρκα στην επόμενη θητεία του. Ο κύριος Πρόεδρος βγήκε με σύμφωνη γνώμη των κομμάτων εκείνων που αποτελούν σήμερα την εσωτερική τρόϊκα υποτέλειας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΑΛΤΟΝΣ ΚΑΙ Ο ΡΑ-ΤΑ-ΠΛΑΝ (ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ-ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ)
ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΝΤΖΕΣ
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΤΟ ΤΡΙΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ (USA)
TA TRIA KAKA THS MOIRAS MAS