Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Άκης Τσοχατζόπουλος - Το σπίτι αγοράστηκε με δάνειο

Για "νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησης του", κάνει λόγο ο πρώην υπουργός 'Ακης Τσοχατζόπουλος αναφερόμενος στα δημοσιεύματα των εφημερίδων που θέλουν την οικία του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου να μεταγράφηκε από υπερακτια εταιρεία στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, μόλις τρεις ημέρες, πριν τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου- το οποίο πενταπλασιάζει τη φορολογία ακινήτων που ανήκουν σε υπεράκτιες εταιρείες.
Όπως αναφέρει, «επιχειρούν να με εκθέσουν στην κοινή γνώμη, δημιουργώντας εντυπώσεις αθέμιτου πλουτισμού μου και επινοώντας σενάρια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας σχετικά με τον τρόπο...
διαβίωσης και ειδικότερα με τον τρόπο απόκτησης της κατοικίας εμού και της οικογένειάς μου».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη, ενώ δηλώνει ότι απέκτησε την κατοικία με «πλήρως διαφανή τρόπο και σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες», που καμία σχέση δεν έχουν «με τα σημερινά πρωτοσέλιδα σενάρια των δύο εφημερίδων».

Προσθέτι ότι ζει με την οικογένεια του στον δεύτερο όροφο του διατηρητέου ακινήτου, το οποίο, ύστερα από τέσσερα χρόνια διαμονής με ενοίκιο, «επιλέξαμε πρόσφατα με τη σύζυγό μου την αγορά του μέσω τραπεζικού δανεισμού και εγγραφής υποθήκης» και υπενθυμίζει ότι όλα τα στοιχεία και τα παραστατικά είναι «κατατεθειμένα με διαφάνεια στις αρμόδιες αρχές».

Σκάι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΗ εφαρμόζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένης εν μέρει και της Αμερικής) για εγκληματίες όπως φονιάδες και βιαστές. Γιατί να μην την εφαρμόσουμε και στην Ελλάδα για αυτούς που κατάντησαν την πατρίδα μας ένα κουρέλι, που καταδίκασαν τόσους ανθρώπους στην φτώχεια και τη δυστυχία; Aυτούς που κάναν στάχτη τα όνειρα και τις προοπτικές των παιδιών μας και των επομένων γενεών;