Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

9 λόγοι που οι Έλληνες bloggers δεν είναι "ηλίθιοι"

Αυτές τι μέρες διαβάζουμε και ακούμε πολλά για τα blogs, πρόσφατα ένας καλός φίλος blogger (dr seeng) μας έστειλε το εξής κείμενο, "9 λόγοι που οι Έλληνες blogger είναι ηλίθιοι", που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια.
Εμείς δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε το κείμενο του γιατρού αλλά θα προσπαθήσουμε να παραθέσουμε 9 λόγους που οι Έλληνες blogger μόνο ηλίθιοι δεν είναι:

1. Έλληνες bloggers είναι οι μόνοι που χαλάνε την σούπα στα παραδοσιακά ΜΜΕ είναι λογικό να δέχονται πόλεμο δημοσιευμάτων από επώνυμους δημοσιογράφους που στα κείμενα τους μας τα σέρνουν αλλά δεν κατονομάζουν ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι, ποιοι τα πέρνουν κ.τ.λ.π

2. Οι Έλληνες bloggers είναι οι μόνοι από τα παραδοσιακά ΜΜΕ που αποκάλυψαν τα πραγματικά σχέδια του ΔΝΤ ,τις λάθος μεταφράσεις στο μνημόνιο και τόσα άλλα όταν αυτοί ακόμα τα κάνουν γαργάρα.Και τόσα άλλα που αν τα απαριθμήσουμε θα κουράσουμε.

3. Οι Έλληνες bloggers αποκαλύπτουν.....
ότι τα μέτρα Λοβέρδου Παπακωνσταντίνου καταργούν διεκδικήσεις και αγώνες που δεν παραγράφονται εν μια νυκτί.

4. Ποιος σας είπε ότι τα Ελληνικά blogs είναι ανώνυμα ρε κολλητέ, αυτό το όνειρο που το είδατε και δεν μας το λέτε και εμάς; (αυτοί που γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι εννοούμε)
H ανωνυμία που βάζουμε χρησιμοποιείται ως ασπίδα στις πιέσεις για σιωπή και έλεγχο της ελευθερίας!

5. Αυτοί που χρησιμοποιούν τα blogs για διάφορες άλλες "δουλείες" ας υποστούν τις συνέπειες, δεν μας αφορά το θέμα,είναι δικό τους πρόβλημα.

6. Οι Έλληνες bloggers, δεν είχαν και δεν έχουν πάρε δώσε με κρατικό χρήμα ,ούτε με siemens.
Άλλωστε είναι οι μόνοι που σε καθημερινή σχεδόν βάση δημοσιεύουν τα πρακτικά της εξεταστικής της siemens.

7. Για αυτούς που "τόλμησαν" και "τολμούν" κατά καιρούς να κράζουν τα blogs λογικό είναι να ακούνε τα σχολιανά τους.Μες στο παιχνίδι τους είναι να παίρνουν δημοσιότητα από τα blogs.

8. Οι Έλληνες bloggers  είναι καυστικοί γιατί εκφράζονται όπως ο απλός πολίτης( είναι άλλωστε) στις συζητήσεις του στο καφενείο στο γήπεδο.Η Ελληνική μπλοκόσφαιρα είναι ένα μεγάλο καφενείο απόψεων και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

9. Αυτοί που μολύνουν την Ελληνική μπλοκόσφαιρα έχουν ξεχωρίσει,ο κόσμος τους γνωρίζει.


Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλους λόγους που αποδεικνύει πανηγυρικά , ότι οι Έλληνες bloggers όχι μόνο δεν είναι "ηλίθιοι", αλλά δεν είναι και μαλάκες να τρώνε ότι τους ταΐζουν τα αγαπημένα μας ΜΜΕ.

Γιάννης Αγίαννης 

* τα σχόλια σας παρακαλώ στο mail...

Δεν υπάρχουν σχόλια: