Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 20.7.2010Αραιές νεφώσεις προβλέπονται την Τρίτη σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας ηπειρωτικής χώρας οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στην Ήπειρο αλλά και σε ορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας θα αυξηθούν και αναμένουμε να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες σε Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από.....
βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 20- 35 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 21-36 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 20-35 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 22-33 βαθμούς κελσίου.



Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: