Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

O dr.SeenG στον καναπέ του dr.SeenG...

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Η συναναστροφή με τα ΜΜΕ μπορεί να βλάψει σοβαρά την κρίση και το χαρακτήρα του blogger. Γι αυτό προσοχή!

Με αυτή την ανάρτηση απαντούμε (με αγάπη) στο κείμενο του dr.SeenG (που διαβάσαμε στο blog CityPress-gr). Απαντούμε δηλαδή μέσα από ένα δικό του σατιρικό εύρημα, τότε που ήταν blogger. Η πρόκληση μόνο και μόνο για τα κλικ της επισκεψιμότητας δεν είναι ίδιον των bloggers, άλλα μάλλον των ανθρώπων των ΜΜΕ.

Νέο:

Με αυτή την ανάρτηση επεκτείνουμε  – σατιρικώ τώ τρόπω  – το  «εκνευριστικό» καταρχάς κείμενο του dr.SeenG (το οποίο διαβάσαμε στο blog CityPress-gr)  με το ανατρεπτικό τέλος του. Μέσα από ένα δικό του σατιρικό εύρημα (δηλ. τις "Συνεδρίες του dr.SeenG"), ψυχαναλύουμε την αρχική του σκέψη που αντιπροσωπεύει το απαύγασμα των νεκροφάγων κομπλεξικών των ΜΜΕ.

Ουφ! κι έτσι, μάλλον μπαλώσαμε την παρεξήγηση (δείτε τα σχόλια εδώ κι εδώ)


http://massmedia-gr.blogspot.com

2 σχόλια:

NewNeuromancer είπε...

Ψυχραιμία! Υπάρχει μεγάλη ένταση στην ατμόσφαιρα (δηλ. στην μπογκόσφαιρα) μετά το θλιβερό συμβάν της αποτρόπαιης δολοφονίας του Σ. Γκιόλια. Και με αυτά που διαβάζεις απ’ εδώ κι από εκεί δεν ξέρεις σε τι να πρωτο-απαντήσεις.

Προσωπικά, καταρχάς εξεπλάγην και μετά θύμωσα όταν διάβασα την αναδημοσίευση στο citypress-gr της ανάρτησης του dr.SeenG (όπου δεν υπήρχε το ανατρεπτικό τέλος της). Μπήκα στη σελίδα του για να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα, αλλά έπεσα κι εγώ (όπως τα παιδία του citypress-gr φαντάζομαι) θύμα του θυμού μου. Μετά τον 9ο λόγο της «ηλιθιότητας» ακολουθούσαν τελείες και στη συνέχεια η «αγιογραφία» του Λοβέρδου (που ήταν και μεγάλη… ). Ε, εκεί σταμάτησα!!!

Σε κάθε περίπτωση, ο διάλογος της εικόνας, του εικονικού dr.Seeng με τον dr.Seeng, ευτυχώς δεν απέχει από την ανατρεπτική κατάληξη του κειμένου του dr.Seeng. Ίσα-ίσα που το συμπληρώνει, ακόμα και τώρα.

Zητώ συγγνώμη πρώτιστος από τον dr.SeenG και μετά από το CityPress-gr!

-------------
Υ.Γ. CityPress-gr δώσε μου λίγο χρόνο, θα σου ξαναστείλω ελαφρώς αλλαγμένο το κείμενο, διότι η εικόνα είναι ούτως ή άλλως σατιρική και δεν νομίζω να πειράζει τον dr.Seeng.

Citypress-gr.admin είπε...

New neeuromancer δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...όλα υπό έλεγχο... χαλαρά