Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
 
Μέσα στο κατακαλόκαιρο, με τον τρόμο της “Σέχτας” των ναζί να κλείνει κάθε στόμα, οι εντεταλμένοι έφεραν το έργο τους εις πέρας. Με μια σκανδαλώδη, αναιτιολόγητη απόφαση λίγων γραμμών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο ΟΤΕ παραδόθηκε οριστικά πριν από λίγες ημέρες στους Γερμανούς. Στις 26 Ιουλίου 2010, με απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, αριθμός πρωτοκόλλου 345 επί προεδρίας Αναστάσιου Γαβριηλίδη. Να θυμάστε αυτές τις λεπτομέρειες κύριοι συμπολίτες. Γιατί, ενώ η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα με τους φορτηγατζήδες για να “κοιμηθούν” και οι τελευταίοι που ασχολούνται με την επικαιρότητα, εκποίησε αθόρυβα τον σημαντικότερο Εθνικό οργανισμό σε αυτούς που τον χρησιμοποίησαν για να ρημάξουν την Ελληνική οικονομία.
Καταλάβετε κύριοι, ότι σήμερα εκποιήθηκε ένας οργανισμός που χτίστηκε από τους Έλληνες πολίτες, από την ξύλινη κολώνα μέχρι την οπτική ίνα. Ξεπουλήθηκε σε αυτούς που δεν επένδυσαν ούτε ένα Ευρώ, ούτε μία δραχμή στην ανάπτυξη. Ένα Εθνικό κεφάλαιο, απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας (για να μην πούμε επενδύσεις στα Βαλκάνια, ανάπτυξη κλπ), δόθηκε στον Γερμανικό νεοϊμπεριαλισμό.
Κανείς δεν πιστευε ότι η κυβέρνηση θα είχε αυτό το θράσος, ιδιαίτερα μετά τις απανωτές επιτυχίες της εξεταστικής για τη Siemens που έφεραν στο φως τον τρόπο που εισήλθαν οι Γερμανοί στον οργανισμό, πως διέφθειραν κρατικούς λειτουργούς, τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Βουρλούμη (που χασκογελάει με την εξέλιξη δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε εμάς και τα παιδιά μας), τα δις που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός τους Εθνικούς Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Olympia.gr »

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανάγκη να κουράζετε το μικρό σας μυαλουδάκι.

Σκεπτόμαστε εμείς, ΠΡΙΝ από εσάς ... ΓΙΑ εσάς.

http://lamogios.blogspot.com