Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Οι “λαοπρόβλητοι” με… αύρες στη Θεσσαλονίκη και οι “μισητοί” σόλο στην Αριστοτέλους…

Η απόλυτη και αδιαφιλονίκητη δημοσκόπηση γίνεται στο πεζοδρόμιο. Εκεί φαίνεται και η σκοπιμότητα των σφυγμομετρήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνοντας μία εικονική πραγματικότητα με σαφή σχεδιασμό: Να αγιοποιήσουν τους επίορκους υπό τον μανδύα της “λαϊκής αποδοχής”.
Το κατά πόσον ισχύει αυτό, το είδαμε τις προηγούμενες ημέρες. Δεν θα μείνουμε στο “καταδρομικό” παπούτσι. Ούτε στην …καταδίωξη των υπερπροβεβλημένων στελεχών από την αριστοτέλους, τα λαδάδικα, ακόμα και την καφετέρια του Μακεδονία Παλας! Θα εστιάσουμε στους 4,000 αστυνομικούς (η θρυλική ενάτη λεγεώνα των Ρωμαίων είχε μόνο 3,000 άνδρες) στις θωρακισμένες λιμουζίνες, στο κρυφτούλι με τους παπουτσορίχτες και τις συνεχείς αλλαγές στα δρομολόγια του πρωθυπουργού και των υπουργών.
Όλοι με το ίδιο πούλμαν και εκατοντάδες συνοδευτικά οχήματα. Οι λαοπρόβλητοι δεν τολμούσαν ούτε να ξεμυτίσουν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Την επόμενη Κυριακή, ανέβηκαν οι “λαομίσητοι”. Μεμονωμένοι, καφεδάκι στην Αριστοτέλους, φαΐ σε ταβέρνες σκόρπιοι και με φίλους. Ακόμα και ο Καραμανλής με τον Αγγέλου πήγαν ανενόχλητοι σε …
ροκ μπαρ στα Λαδάδικα! Τι έγινε βρε παλικάρια; Που ήταν αυτοί οι αυθόρμητοι αναγνώστες του Πρώτου Θέματος και των δημοσκοπήσεων; Είναι δυνατόν να γυρνά ο Σαμαράς στην Αριστοτέλους μεσημέρι και να μη βρίσκεται ΕΝΑΣ να του πει μία κουβέντα; Τι διάολο, είχαν πιάσει οι δεξιοί όλες τις καφετέριες από το ξημέρωμα; Αμ τα “μέταλλα”; Ούτε ένας παρακρατικός χεβυμεταλάς δεν υπάρχει να πει δυό κουβέντες στον Αγγέλου; Θα μου πεις, Manowar  και συγκρότημα Λαμπράκη είναι έννοιες αντίθετες.
Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα να είχε κάνει τα μάγια του ο δαιμονικός Εφραίμ και να δούμε κανένα αποκλειστικό του “Βήματος” για σατανιστική συναυλία των Immortal στο Βατοπαίδι. Αν ήταν στο χέρι του “νέου πρωθυπουργού” βέβαια, θα ακούγαμε όλοι Νταλάρα.

Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: