Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ή να παραιτηθεί, ή να διαγραφεί ο Μητσοτάκης

Πριν ακόμα τελειώσει η συνέντευξη Παπανδρέου, ο Κ. Μητσοτάκης έσπευσε να βγεί τον ΣΚΑΙ και να τον στηρίξει, επιτιθέμενος και πάλι στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

«Στηρίζω τον Παπανδρέου γατί στηρίζω την Ελλάδα» δήλωσε για να κλείσει έτσι και ο κύκλος της αποστασίας και η περιβόητη διαμάχη των Παπανδρέου με τον Μητσοτάκη που τόσο διευκόλυνε αμφοτέρους στην καταστροφή της Ελλάδας.

Επιτέθηκε επίσης για μια ακόμα φορά στον Αντώνη Σαμαράς, λέγοντας μεταξύ άλλων, οτι ο...
πρόεδρος της ΝΔ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για τον τόπο.

Και επειδή πλέον κανένας δεν μπορεί να κρύβεται στον τόπο αυτό και να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ο Μητσοτάκης βγήκε στην τηλεόραση για να στηρίξει τον Παπανδρέου την ώρα που όλοι αντιλαμβάνονται ότι επιχειρεί ηρωική έξοδο για έναν και μοναδικό λόγο: να εξασφαλίσει υπουργείο στην κόρη του και το “παραπαίδι” του του ΛΑΟΣ.

Επειδή όμως όλα αυτά δεν αποτελούν μόνο μια σοβαρότατη εκδήλωση διαφωνίας από ένα στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα την ώρα μιας κρίσιμη μάχης, αλλά προσβάλουν επιπλέον βάναυσα τα αισθήματα των μελών και οπαδών της αυτήν την ώρα ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον σε μονόδρομο: ή θα παραιτηθεί, ή θα διαγραφεί.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: