Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη: Μια φονική νομενκλατούρα κυβερνά τον τόπο

Ένα απεχθές παρασκήνιο φέρνει το αίμα των δύο παλικαριών, αφού αποδεικνύεται περίτρανα ότι μία κυβερνητική νομενκλατούρα γονατίζει την χώρα και τον λαό υπέρ τον τοκογλύφων.
Λίγες ώρες λοιπόν πριν την δολοφονία των δύο παλικαριών που έδειξε την κρατική ανευθυνότητα και αδιαφορία στην πλήρωση των βασικών αναγκών των παιδιών που δίνουν τη μάχη στους δρόμους (Σε αντίθεση βέβαια με τα πάνοπλα ΜΑΤ της Κερατέας), 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν κάνει επερώτηση ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!! Την επερώτηση μάλιστα προκάλεσε ο ίδιος ο υπουργός προστασίας του πολίτη, γεγονός που δείχνει την απόγνωση αλλά και την φασιστική πολιτική που εντέλει φαίνεται χαράσσεται ΜΟΝΟ από τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου!
Αν είναι ποτέ δυνατόν, υπουργοί να αναγκάζονται να καταφεύγουν σε επερωτήσεις μέσω συναδέλφων τους για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα! Την ίδια στιγμή που χαρίζονται εκατομμύρια σε ΜΚΟ υμετέρων, σε ΔΟΛια μέγαρα, και ο Λουδοβίκος Παπακωνσταντίνου ξοδεύει 50χίλιαρα για να κινείται με το προεδρικό αεροσκάφος για να κάνει σεμινάρια στο Λονδίνο!
Δείτε την επερώτηση – βόμβα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έγινε λίγες ώρες πριν την δολοφονία των παιδιών. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν! ....
Ερώτηση προς τους Υπουργoύς, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, Γ. Παπακωνσταντίνου και Χ. Παπουτσή σχετικά με τις αδικαιολόγητες δραστικές περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες των Αστυνομικών Υπηρεσιών, συνυπογράφουν 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Για αδικαιολόγητη δραστική περικοπή κάνουν λόγο οι 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ των λειτουργικών-επιχειρησιακών δαπανών της Ελληνικής Αστυνομίας και τονίζουν ότι ο “αγώνας για περιστολή της σπατάλης και των υπερβολών, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να οδηγήσει στην υποβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας και της αξιοπιστίας των μονάδων της ΕΛ.ΑΣ”.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και πολλές Ενώσεις Αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται έντονα γιατί ένας μεγάλος αριθμός περιπολικών και μηχανών της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται εκτός κυκλοφορίας λόγω βλαβών και έλλειψης δυνατότητας αποκατάστασης.
Οι 20 βουλευτές που συνυπογράφουν την ανακοίνωση είναι οι εξής:
Καρύδης Δημήτρης, Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα,Δαμιανάκης Ευτύχης, Κυριακοπούλου Μαρία, Βλάτης Ιωάννης, Οικονόμου Θανάσης, Κατρινης Μιχάλης,Μανωλάκης Άγγελος,Μοσχόπουλος Σπύρος, Αρβανιτίδης Δημήτρης, Τσόνογλου Βασιλική, Μίχος Λάμπρος, Βούρος Ιωάννης, Κεφαλίδου Χαρά, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Περλεπέ – Σηφουνάκη Κατερίνα, Οικονόμου Παντελής, Σκραφνάκη Μαρία, Τόλκας Άγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: