Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μα είναι δυνατόν να σχολιάσει κανείς το "ανασχηματισμό"...

Έχει γεμίσει το mail box μας με πολλούς και πολλές από εσάς που απορείτε γιατί δεν έχουμε αναρτήσει έστω και τύποις το νέο κυβερνητικό σχήμα...
Το citypress-gr.blog είναι η πρώτη φορά που δεν θέλει να ασχοληθεί με έναν ανασχηματισμό που θυμίζει καραγκιόζ μπερντέ και δεν έχει και καμία ουσία να σχολιαστεί.( αναρτούνται κείμενα φιλικών ιστολογιών)
Να πούμε για τον Βενιζέλο, τον αντιμνημονιακό Παντελή Οικονόμου που κάθε λίγο και λιγάκι στα διάφορα κανάλια ήταν λάβρος κατά του μνημονίου και λίγες ώρες μετά κατέβασε από το προσωπικό του site ότι είχε πεί τον προηγούμενο καιρό.
Το ότι δεν τόλμησε να ακουμπήσει κανείς τον γνωστό Πάγκαλο...άστο σου λέω
Οι άνθρωποι μπροστά στην καρέκλα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο....
Σε  κάθε περίπτωση, όμως, η αντικατάσταση  του κ. Παπακωνσταντίνου στο Υπουργείο Οικονομικών είναι απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής του Μνημονίου. Και βέβαια, ο κ. Παπανδρέου στις νέες συνθήκες φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι πλέον ένας πρωθυπουργός υπό ομηρία και προθεσμία.       Δυστυχώς, οι παλινωδίες του κ. Παπανδρέου και η μικροκομματική αντίληψη συμφέροντος του βαθέος ΠΑΣΟΚ απέτρεψαν την δημιουργία μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης που θα μπορούσε για ένα μεταβατικό διάστημα να διαπραγματευθεί εκ νέου το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Τώρα, πλέον, η μόνη συμφέρουσα λύση για τον τόπο είναι η προσφυγή στην ετυμηγορία του λαού. Έτσι κι αλλιώς, το συγκεκριμένο κυβερνητικό σχήμα, με μοναδικό σκοπό ύπαρξής του το γάντζωμά του στην εξουσία, αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε εκλογές κάτω από το βάρος της αποτυχίας του και της κοινωνικής αγανάκτησης».   
Εμείς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας ο αγώνας κατά της κυβέρνησης του μνημονίου και του ολίγιστου πρωθυπουργού συνεχίζεται στις πλατείες και στους δρόμους, την Κυριακή θα πάρουν για άλλη μια φορά το μάθημα τους, είναι επικίνδυνοι πρέπει να φύγουν άμεσα.

Και απλά και μόνο για την ιστορία το βίντεο με την ανακοίνωση των νέων υπουργών της μνημονιακής κυβέρνησης ΙΙ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: