Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έλενα Φουρέιρα πριν και μετά!

Η πιο σέξι σταρ της περασμένης χρονιάς, μας βάζει τα γυαλιά με την 100% μεταμόρφωσή της από την πίστα του νυχτομάγαζου Odeon το 2006, στο πλατό του Mega για το «Just The Two of Us» και στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στην «Άνοδο» .
Η Ελένη Φουρέιρα, έζησε μια εκρηκτική και εντελώς ανοδική πενταετία, που την έχρισε μετά από σκληρή δουλειά, επίλεκτο μέλος του τάγματος των πιο σέξι γυναικών της πρώτης εθνικής...

Τρεις χώρες έχουν το προνόμιο της γονιδιακής διεκδίκησης της καταγωγής της, Το Μεξικό, η Βραζιλία και η Αλβανία αλλά ευτυχώς για μας, μόνο η Ελλάδα έχει την χάρη της αστραφτερής της παρουσίας.


Όμως, ο ληξιαρχικός συντάκτης του Super Star  αποφάσισε να διεξάγει τη δική του έρευνα, που έφερε σαν αποτέλεσμα, τα Βαλκάνια πιο κοντά στη Λατινική Αμερική και έκανε πρωτεύουσα του Μεξικού τα Τίρανα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η τραγουδίστρια έκρυβε επιμελώς την Αλβανική της καταγωγή όπως αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν την εξωτική ως προς το αποτέλεσμα, αλλαγή του ονόματος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: