Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάς το μεγαλείο σου ! Ένα μονόστηλο στο Βήμα που λέει πολλά !

Για το πως αντιλαμβάνονται τις τοποθετήσεις σε ΔΕΚΟ τα μεγάλα κόμματα εξουσίας αλλά κ ο  ρόλος του εγχώριου τύπου με τα ...μονόστηλα αυτής της λογικής.
Διαβάζουμε στο Βηματοδότη της Κυριακής >
<<Κύκλοι της Ιπποκράτους επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες να μεθοδεύσουν την αντικατάσταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλου από έναν εκ των πρώην βουλευτών κκ. Δ. Λιντζέρη και Ροβ. Σπυρόπουλου, αλλά πιστεύεται ότι ο κ. Σαμαράς ενδεχομένως δεν είναι έτοιμος να συναινέσει. Αλλοι πάντως προβλέπουν ότι σε αυτή την περίπτωση ο Πρωθυπουργός ίσως ρίξει λίγο νερό στο κόκκινο κρασί του... >>

Έτσι είναι άμα είσαι βουλευτής μεγάλου κόμματος εξουσίας  , δεν θα μείνεις ποτέ παραπονεμένος !!!!

Να δούμε πότε θα βρεθεί ένας πολιτικός που θα βάλει μπρός το συμφέρον αυτού του τόπου και θα επιβάλει Διοικήσεις που θα κρίνονται απο το αποτέλεσμα και όχι απο την εκάστοτε εναλλαγή στην  εξουσία  .
Διοικήσεις σε ΔΕΚΟ διορισμένες απο την Βουλή  , σε είδος Ανεξάρτητης Αρχής που δεν θα λογοδοτούν και θα υποκύπτουν  στον κάθε βουλευτή που θέλει να κάνει τα τοπικά και προσωπικά του ρουσφέτια σε βάρος  των συμφερόντων της εταιρείας.
Διοικήσεις με σαφή χρονικό ορίζοντα που θα παρουσιάζουν σχέδιο και θα κρίνονται απο το αν το εφάρμοσαν , παράλληλα με τα αποτελεσματά του.

Αλλά μην ξεχνάμε στην Ελλάδα ζούμε .....

Προέχει το βόλεμα των πολιτευτών των κομμάτων που μείναν χωρίς αντικείμενο και όσο ποιο άσχετοι είναι με το σιδηρόδρομο τόσο το καλύτερο (ιδιαίτερα τώρα που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε το λάθος και παρουσιάζει κέρδη , ευκαιρία να την διαλύσουμε και να την ξεπουλήσουμε ) .

ΔΕΝ συμφωνούμε   σε όλα   με τον κ. Ζηλιασκόπουλο αλλά θεωρούμε απαράδεκτες αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις ( με μονόστηλα...) απο όπου και αν προέρχονται.

Και ίσως και κατευθυνόμενες για να πλήξουν τα συμφέροντα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που ανακάμπτει και κερδίζει έδαφος στην συνείδηση των πολιτών η πραγματικότητα της κερδοφορίας μιας ΔΕΚΟ που φάνταζε καταδικασμένη μέχρι πριν λίγο καιρό..


(Ο νοών νοείτο ).
Υ.Γ Ο κύριος Ζηλιασκόπουλος είναι από τους ποιο πετυχημένους  διευθ.σύμβουλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: