Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια στον Λαφαζάνη που είπε -απλά- την αλήθεια... αλλά στους Έλληνες δεν αρέσει η αλήθεια

Από το Δεξί

Στους Έλληνες αρέσουν τα ψέματα. Μεγαλύτερη απόδειξη είναι το αποτέλεσμα του 2009 όπου ο Καραμανλής λέγοντας την αλήθεια καταποντίστηκε και ο Γιωργάκης με το "λεφτά υπάρχουν" θριάμβευσε. Πάντα όμως στους Έλληνες άρεσαν τα ψέμματα και πάντα και θα τους αρέσουν, όπως δείχνει η απήχηση Α Ε, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσής Αυγής κ.λπ. Αυτό αποδεικνύεται και από τον χτεσινό πανικό που...
προκλήθηκε μετά από τις δηλώσεις του Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Απλά είπε την αλήθεια ο άνθρωπος και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν του φαινόταν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κάνει -και κάνει εν πολλοίς- μία αντιπολίτευση κομμένη και ραμμένη στο όραμα της μεταπολίτευσης.

Τι λέει η κυβέρνηση; Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ το αντίθετο και ό,τι βγει. Είναι η τακτική που έχτισε την σημερινή Ελλάδα που έφτασε ως εδώ. Στο χείλος του γκρεμού.

Ο Τσίπρας σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκκολαπτόμενος ηγέτης δεν έχει αφήσει στην άκρη τις παιδικές ασθένειες του πολιτικού συστήματος. Θυμίζει ένα κακομαθημένο μοναχοπαίδι που μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και ενώ οι γονείς του έμειναν κάποια στιγμή άνεργοι και δεν είχαν να του αγοράσουν αυτά που είχε μάθει, τους βρίζει που δεν του τα έχουν όλα έτοιμα και δεν θέλει να πάει να πιάσει δουλειά, να βοηθήσει την οικογένεια του, να βάλει πλάτη στα δύσκολα, αλλά εξακολουθεί να ζητά χαρτζιλίκι να βγει να διασκεδάσει, να πάρει καινούργιο αμάξι, να κάνει την ζωή του.

Ο Λαφαζάνης με μια ατάκα τους γκρέμισε τον μύθο. Γιατί χτες είπε την αλήθεια. Και αυτό θα καταγραφεί μελλοντικά στα θετικά του. Άσχετα αν μετά προσπάθησε να το μαζέψει, αφού στην Κουμουνδούρου ποντάρουν στα πιο αρχέγονα ένστικτα του "κακού" Έλληνα. Που θέλει να του χαιδεύουν τα αυτιά με ψέμματα και για τα υπόλοιπα "έχει ο Θεός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: