Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ανασχηματισμός ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν

Τα ξαφνικά ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με τους κυβερνητικούς εταίρους «φούντωσαν» τα σενάρια περί ανασχηματισμού, ο οποίος υπολογίζεται να γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο κυβερνητικό σχήμα.
Οι υπουργοί που φαίνεται να ...
παραμένουν στην κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Νίκος Δένδιας και ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του ετοιμάζει για το νέο κυβερνητικό σχήμα πρόσωπα της νέας γενιάς του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως έχουν και εμπειρία. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μανιάτης για το υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Θάνος Μωραίτης για το υπουργείο Ανάπτυξης, ο Κώστας Τριαντάφυλλος και ο Σιμεών Κεδίκογλου.

Όσο για τη ΔΗΜΑΡ μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει ο Αντώνης Ρουπακιώτης και ο Αντώνης Μανιτάκης, ενώ ο Φώτης Κουβέλης φαίνεται να προωθεί για το κυβερνητικό σχήμα τον Νίκο Τσούκαλη, τον Δημήτρη Χατζησωκράτη και ενδεχομένως τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: