Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Γροθιά στο διεφθαρμένο σύστημα Παπανδρέου από το Reuters

reuters διαπλοκή 

Κατέβαζαν υπουργούς για χάρη του “εθνικού εργολάβου”! Μόνο ο Καραμανλής προσπάθησε να αντισταθεί!

Πρωτοφανούς σφοδρότητας χτύπημα στο σύστημα Παπανδρέου δίνει το Reuters με σημερινό του άρθρο, δίνοντας άδοξο τέλος στην προσπάθεια της “οικογενείας” να ξεπλυθεί μέσω των κωμικών αφιερωμάτων των ΝΥΤ.
Οι δημοσιογράφοι του διεθνούς πρακτορείου δεν μασούν τα λόγια τους και αναφέρουν...
ονοματεπώνυμα. Επιβεβαιώνουν όμως και τις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους επιτρόπους στις τράπεζες, αφήνοντας ανοίγοντας τον δρόμο και για τους επιτρόπους στα ΜΜ”Ε”. (Αποκάλυψη: Ξένοι επίτροποι και στα ΜΜ”Ε”. Ο Φον Άλτεμπουργκ ζει!)
Εντύπωση προκαλούν οι αναφορές για την στάση Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και τον διωγμό της Μπιρμπίλη που λειτούργησε ευεργετικά για τα συμφέροντα Μπόμπολα.
Όπως επίσης και η σαφέστατη αναφορά ότι η τελευταία προσπάθεια απεμπλοκής από αυτό το τρίγωνο διαπλοκής που στραγγαλίζει την χώρα, έγινε από τον Κώστα Καραμανλή στον οποίον έβαλε “τρικλοποδιά” η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση!
Τέλος, αναφέρει δημοσιογράφους διπλοθεσίτες με ονοματεπώνυμο, εκτός από την κυρία “Φως νερό τηλέφωνο” που την αναφέρει με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο.
Σε λίγο ολόκληρο το άρθρο σε μετάφραση, για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας χωρίς να σας ταΐζουν “περιληπτικές” αρλούμπες.

Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: