Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

12 ΜΗΝΕΣ 12 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)
Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος του 2012 και τα ΜΜΕ είπαν να μην ξεφύγουν από την συνήθεια μιας εν τάχει επανάληψης στιγμών της χρονιάς που πέρασαν. Έτσι ρίχνω στο μπλέντερ....
ατάκες, φράσεις, απόψεις και εικόνες από την περασμένη χρονιά, βάζω μια διακοσμητική κόκκινη κορδέλα και σας παρουσιάζω το ισοδύναμο αποτέλεσμα μιας απαγκίστρωσης από υποσχέσεις. Παράλληλα θα διαπιστώσετε για άλλη μια φορά ότι τελικώς τα πράγματα δεν έρχονται τόσο ξαφνικά αλλά έχουν μια συνέχεια και μια λογική σειρά. Για παράδειγμα την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ από τον Γενάρη την είπαμε. δεν περιμέναμε τις επαναληπτικές εκλογές για να το επισημάνουμε.

Και για να έχουμε καλή χρονιά ας πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. αρκετά σωθήκαμε δεν νομίζετε;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε εν επιτροπεία έμμεσα και όταν χρειαστεί θα γίνει και άμεσα. Αλλά εκεί θα βάλουμε κόκκινη γραμμή. Δεν θέλουμε κρυόκωλο Γερμανό, θέλουμε δοσίλογο Ελληναρά.

Να καλύψουμε και την υπεύθυνη αριστερά που θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ αλλά κάνει πως ντρέπεται να μας το πει

Πλέον μας το λένε κατάμουτρα, αλλά πάλι κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Θέλουν να υπάρχει ένας επίτροπος ο οποίος θα παίρνει όλα τα έσοδα του κράτους και με αυτά θα πληρώνει τους τόκους και τα δάνεια.

Και αν περισσέψει κάτι θα μας το δίνει να πληρώσουμε τα όπλα που θα αγοράζουμε από αυτούς.

Πως λέγετε όλο αυτό το σκηνικό;
Δεν το περίμενα από εσάς να μην ξέρετε. Σωτηρία της χώρας λέγετε

Κάτι μου λέει ότι ο Τσίπρας κάνει βήματα προς τον Κουβέλη. Το πολύ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ κάνει την αριστερά ΠΑΣΟΚ.

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας είπε «ας μην μιλάμε για κατώτερους μισθούς αφού οι άνεργοι δεν έχουν καθόλου μισθό». Και επειδή το σύνταγμα της Ελλάδας λέει ότι όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα θα καταργηθούν τελείως οι μισθοί.

Είναι άδικο κάποιοι να μην έχουν μισθό και κάποιοι να έχουν.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Όταν οι πολιτικοί, όπως

συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: