Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Ζωή Γεωργαντά : Το πραγματικό ύψος του ελλείματος το 2009 ήταν στο 3,9%!!!!

Καεί Παπακωσταντίνου, ΓΑΠ, Γεωργίου , η κα Ζωή Γεωργαντά σε σημερινή της δήλωση σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ..." όταν κάνεις ψευδείς βεβαιώσεις που στοιχίζουν στην πατρίδα σου 28 δις και ίσως και πιο πολλά και όταν ενδίδεις στις προσταγές των γερμανών να μην τηρείς το καθήκον σου είσαι προδότης....
υπέγραφαν και βεβαίωναν ψευδή στοιχεία"

"Ήθελαν να μπούμε στο ΔΝΤ για να πέσει το εργατικό κόστος στην ευρώπη. Πιστεύω ότι επειδή η Ελλάδα είχε αρκετά προβλήματα και μεγαλύτερα από άλλες χώρες όπως η μεγάλη διαφθορά, επιπλέον ως πολίτες δεν έχουμε την κουλτούρα να ζητάμε τα δικαιώματά μας χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωα. Σκέφτηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου να τα εκμεταλλευτεί για να γίνει δημοφιλής διεθνιστής εις βάρος της Ελλάδας."

" "Τα είχαν" φτιάξει ότι θα ερχόταν ο κ. Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ και επειδή είμασταν όλοι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ και πίστευαν ότι όλοι θα συμπράξουμε στο έγκλημα που γινόταν."

" Επειδή διαπράχθηκε έγκλημα κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης κατάχρησης δημοσίου χρήματος σε βάρος χώρας κράτους μέλους θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε τα μνημόνια"

Στην ίδια εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κος Λόγοθετης δήλωσε ο κος Παπακωσταντίνου με απείλησε ...

"Όχι μόνο με απείλησε ο κ. Παπακωνσταντίνου αλλά μου είπε ότι αν δεν υπέβαλλα την παραίτησή μου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας θα πήγαινε το θέμα στη Βουλή, θα καταστρεφόταν η καριέρα μου, και ότι θα μάτωνε η Ελλάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: