Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ποια είναι η μάνα του Τζάμπα ;

Πρέπει να είναι μια από τις σπάνιες φορές όπου προκαλείται τόσο έντονη αντίδραση για έναν διαφημιστικό ρόλο. Κι αυτό ακριβώς αποδεικνύει πόσο αηδιαστικός, απωθητικός, απίθανα προσβλητικός είναι ο χαρακτήρας της ελληνίδας μάνας που είναι...
Βρετανίδα.

Η Ellen (ή η «Μάνα του Τζάμπα» έτσι όπως τη γνωρίσαμε μέσα από τις διαφημίσεις της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών), αγνοεί τον απόηχο της εμφάνισής της στην ελληνική κοινή γνώμη. Ζει σε ένα μικρό χωριό της Αγγλίας σχετικά κοντά στην πόλη του Λονδίνου. Είναι 82 ετών, μάνα δύο παιδιών και γιαγιά δύο εγγονιών. Το χωριό της είναι τόσο μικρό ώστε διαθέτει όλα κι όλα δύο ταξί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων. Και η συγκεκριμένη πληροφορία λίγο έλειψε να της στοιχίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καμπάνια της αλυσίδας. Από τη στιγμή που της ανακοινώθηκε ότι πήρε τον ρόλο, είχε μόνο 5 ώρες να ετοιμαστεί και να φτάσει στο αεροδρόμιο για την πτήση της.

Για πολλά χρόνια ήταν οικιακή βοηθός σε διάφορα σπίτια της περιοχής. Μέχρι που η εργασία της σε ένα από αυτά της έδωσε τη δυνατότητα να παίξει τον πρώτο της ρόλο σε μια ηλικία όπου λίγοι θα τολμούσαν να ξεκινήσουν. Ο οικογενειακός της περίγυρος ήταν αρχικά διστακτικός απέναντι στο εγχείρημά της, αλλά εκείνη το τόλμησε και μέχρι σήμερα έχει παίξει το ρόλο της μαμάς και της γιαγιάς σε αρκετά διαφημιστικά σποτ στην Αγγλία.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, παρά την ηλικία της ήταν πάντοτε ευδιάθετη και ορεξάτη! Η Ellen επισκέφτηκε τη χώρα μας για πρώτη φορά και είχε να πει μόνο τα καλύτερα! Για τους ανθρώπους, για το κλίμα και για το πόσο διαφορετική είναι η Αθήνα, σε σχέση με αυτό που ακούει στη χώρα της. Εδώ βρήκε μια άλλη οικογένεια, όπως μας είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Sam («o Τζάμπας») ζει και αυτός στο Ην. Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Είναι ταχυδακτυλουργός και επαγγελματίας κωμικός ηθοποιός, έχει σύζυγο Κύπρια και είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: