Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Εφεδρεία για τη Ν.Δ. και τη χώρα ο Καραμανλής

Βέβαιος ότι η πολιτική του Αντώνη Σαμαρά θα έχει αποτέλεσμα και θα φέρει και νέες κοινωνικές δυνάμεις στη ΝΔ δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Ευριππίδης Στυλιανίδης, αποκαλώντας όμως «παραταξιακή και εθνική εφεδρεία» τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ερωτώμενος για το αν είναι πιθανή η...
ίδρυση νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ.Στυλιανίδης απάντησε επί της ουσίας αρνητικά λέγοντας ότι «η ΝΔ είναι η κυρίαρχη δύναμη της σύγχρονης ελληνοευρωπαϊκής κεντροδεξιάς με ιστορική ρίζα, ξεκάθαρο σχέδιο προσανατολισμού της χώρας και μια απίστευτη εσωτερική δύναμη να αυτοανανεώνεται». Όπως είπε, το κόμμα απευθύνεται σε άστεγους και προβληματισμένους πολιτικά και ιδεολογικά μετριοπαθείς πολίτες που αναζητούν προοπτική, υπογραμμίζοντας ότι η «η επιμονή του Αντώνη Σαμαρά σε ένα τόσο ξεκάθαρο προσανατολισμό θα αθροίσει κοινωνικές δυνάμεις και θα κυριαρχήσει στο μέλλον».
Για το ενδεχόμενο επανάκαμψης του Κώστα Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ.Στυλιανίδης είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι πλέον όχι απλά παραταξιακή, αλλά κυρίως εθνική εφεδρεία, πολύτιμη για τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: