Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Παναγιώτης της καρδιάς μας !

Το γενναίο του πολιτικό ανάστημα το απέδειξε για ακόμα μία φοράκαι μάλιστα στην πιο καίρια, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Προχωράει σε χρόνο ρεκόρ σε εσωπαραταξιακές εκλογές για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη,χωρίς να χρονοτριβεί ώστε να εξαντλήσει το σύνολο των ημερών που του δίνει η προθεσμία χρόνου, μέχρι την καθαρογραφή της
απόφασης έκπτωσης από το αξίωμα του.Αποφάσισε και προχωράει άμεσα να εκλέξει νέο περιφερειάχη το Σάββατο 5Ιανουαρίου 2013 στις 12:00 το μεσημέρι, στο γυάλινο κτίριο της Περιφέρειας, μία μέρα πριν την ορκωμοσία του νέου προεδρείου της Περιφέρειας. Κίνηση που μόνον ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα μπορούσε να κάνει. Ψύχραιμος, δυνατός και ισχυρός όσο ποτέ άλλοτε, ενήργησε άμεσα όταν «άλλοι» στην περίπτωσή του, θα το τρέναραν μέχρι και την τελευταία ημέρα. Σεβόμενος τους θεσμούς και τη δικαστική απόφαση,το Σάββατο θα παραδώσει τη σκυτάλη της διοίκησης μίας από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας.
Η δύναμή του είναι ο κόσμος του και οι φίλοι του. Η αποδοχή του –παρά τους σκοπέλους που περνάει- είναι εκτιναγμένη στα ύψη. Νοιώθει και είναι ισχυρός, γιατί γνωρίζει καλά, πως η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια,αληθινή και απλόχερη. Εξάλλου, κανείς δεν ξεχνάει πως και ο νέος περιφερειάρχης θα «πατήσει» -έστω και για έναν χρόνο- στον εκλογικό θρίαμβο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τα ασύλληπτα για τους περισσότερους, εκλογικά ποσοστά στο σύνολο και των επτά νομών της Κεντρικής Μακεδονίας. Ας μη ξεχνάει λοιπόν κανείς, πως σε οποιοδήποτε αξίωμα και αν βρέθηκε ή βρίσκεται οφείλεται αποκλειστικά και μόνον σε εκείνον. Χωρίς κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι ή δημοσκοπήσεις επί παραγγελία και με ήσυχη τη συνείδησή του, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, πως «ευτυχώς» η πολιτική στην Ελλάδα, διαθέτει άντρες με ευσυνειδησία, πυγμή και σθένος. Ήταν είναι και θα παραμείνει ο Περιφερειάρχης της «Καρδιάς μας». Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του.
 
Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: