Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σαμαράς "ή εμείς ή αυτοί"

Είναι φανερό ότι οι λογαριασμοί μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης θα λυθούν στο προαύλιο του αμαξοστασίου του ΜΕΤΡΟ, σήμερα στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν παρέλαση από το αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ με αποκορύφωμα την επίσκεψη του "ΜΕΓΑ" συνδικαλιστή Φωτόπουλου...
οι αποφάσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση Σαμαρά είναι οι εξής...


- Αν οι εργαζόμενοι του μετρό δεν συμμορφωθούν με το μέτρο της επίταξης, θα εφαρμοστεί ο νόμος. Και ο νόμος προβλέπει συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου και στη συνέχεια απολύσεις.

- Αν οι εργαζόμενοι και στα υπόλοιπα ΜΜΜ προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας, θα ακολουθηθεί και πάλι η ίδια διαδικασία της επίταξης.

- Αν υπάρξουν ταραχές και επεισόδια στην Αθήνα, η κυβέρνηση θα ακολουθήσει αντίθετη τακτική από αυτήν της ''διακριτικής αντιμετώπισης'' που ακολούθησε το Δεκέμβριο του 2008 η κυβέρνηση Καραμανλή. Θα αντιμετωπίσει με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο τις ταραχές και ενδεχόμενα επεισόδια.
Η στρατηγική σύγκρουσης που έχει επιλέξει ο κ.Σαμαράς, επικρίνεται όμως από στελέχη της Ν.Δ, που ανήκουν στην Καραμανλική πτέρυγα ενώ και ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός επισημαίνει τους κινδύνους για την πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα, που εγκυμονεί η όξυνση.
 "ή εμείς ή αυτοί" φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: