Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

O εξυπνότερος άνθρωπος του πλανήτη !!!

Τώρα που το διαβάζω μάλλον τα καρντάσια του Ταχάλια έχουν δίκιο...εμείς γράφαμε εδώ Ο Ηλίθιος που θησαυρίζει με την δυστυχία του λαού μας !!!
 
Σκεφτείτε ότι ένας τύπος βιάζει μια γυναίκα και αντί να βρίσκεται στη φυλακή, διηγείται σε ακροατήρια τις λεπτομέρειες έναντι αμοιβής. Ε, αυτό κάνει ο τρισμέγιστος...
Γιώργος Παπανδρέου. Γυρίζει όλο τον κόσμο μιλώντας για την ελληνική κρίση, τσεπώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ζει ζωή χαρισάμενη, κάθε μέρα και σε άλλο κράτος, άλλο ξενοδοχείο, άλλη σουίτα, άλλη πισίνα.
Πρώτος μάγκας!
Αφού ως αντιπολίτευση υπέσκαπτε κάθε προσπάθεια δημοσιονομικής πειθαρχίας, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που ήδη ζούσε με δανεικά, να ζητάει αχόρταγα κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, αφού "λεφτά υπήρχαν", έγινε κυβέρνηση και αμέσως, αντί να μοιράσει "τα λεφτά που (δεν) υπήρχαν", είδε να μην μπορεί ούτε να δανειστεί πλέον κι έτσι αλυσόδεσε τη χώρα στο Δ.Ν.Τ. 
Στη συνέχεια η ιστορία τον ξέβρασε, αλλά ο γάτος, πήρε την ιστορία του και την πουλάει στα ιδρύματα των φίλων του "παγκοσμιοποιημένων" που εξυπηρέτησε με τις πολιτικές του επί δεκαετίες και ΄κονομάει τρελά λεφτά, εις υγείαν των κορόιδων που τον ψήφισαν.
Κι επειδή όλοι σήμερα στην Ελλάδα τον βρίζουν και τον ξυλεύονται αποκαλώντας τον "βλάκα", να θυμίσουμε ότι αυτόν που ο κόσμος σήμερα λέει "βλάκα", μας το παρουσίαζαν ως ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (κάθε μέρα αγιογραφία), το MEGA και το ΒΗΜΑ.
Αυτοί βομβάρδιζαν τον ελληνικό λαό, με τα προσόντα του "Γιώργου"
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, MEGA και ΒΗΜΑ. Για να μην ξεχνάμε ποιοί τον έκαναν Πρωθυπουργό.
Όχι βέβαια επειδή τον εκτιμούσαν, αλλά επειδή η πρεσβεία διέταξε να ρίξουν πάση θυσία τον Καραμανλή και τα γιουσουφάκια, πρόθυμα υπάκουσαν. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να σπρώξουν κάποιον άλλον. Εν ανάγκη, ας "έσπρωχναν" τότε τον Τσίπρα ή τον Κουβέλη. Αυτόν βρήκαν;
Πρώτος μάγκας λοιπόν! Τα πήρε όλα κι έφυγε, χωρίς να δώσει τίποτε, ούτε σε αυτούς που ξεκωλώνονταν (αυτή είναι η κατάλληλη έκφραση) να τον Θεοποιούν (είπαμε: Πρώτο Θέμα, Βήμα, Mega)

Δεν υπάρχουν σχόλια: