Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

K.Καραμανλής : Είμαι παρόν

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και δεν προτίθεται να αποστρατευθεί. Αυτό επισημαίνουν στενοί του συνεργάτες που συμπληρώνουν με νόημα ότι δεν προτίθεται να γίνει... συνταξιούχος....


Οπως καταγράφεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «κυριακάτικη δημοκρατία» ο πρώην πρωθυπουργός επιφυλάσσει για τον εαυτό του το ρόλο του «θεσμικού εγγυητή που θα θωρακίζει τη φιλοσοφία μιας ΝΔ που ήταν και παραμένει ένα λαϊκό κόμμα, το οποίο δεν θεοποιεί την αγορά και στηρίζεται στη μεσαία τάξη, που σήμερα βάλλεται πανταχόθεν».
Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο κ. Καραμανλής «διαμηνύει οτι ναι μεν στηρίζει την κυβέρνηση,αλλά δεν πρέπει να τον θεωρούν πλέον δεδομένο όταν λαμβάνονται αποφάσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν εθνικά προβλήματα ή όταν λέγονται πράγματα που αλλοιώνουν το ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ και προσβάλλουν την ιστορία της παράταξης και της κυβέρνησής του».
Σε αυτό το πλαίσιο, σημειώνεται εντάσσεται και το non paper που περιείχε την απάντηση στους ισχυρισμούς του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: