Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Έτσι απατούν οι γυναίκες τους άντρες μέσω ίντερνετ

Νέες δυνατότητες στην απιστία δίνει το διαδίκτυο σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει.
Η απιστία έχει βρει πλέον ηλεκτρονικό δρόμο καθώς μέσα από ειδικά site και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων οι χρήστες βρίσκουν ταίρι για παράλληλη σχέση.
Εκτός από το ίντερνετ, στην ενίσχυση της απιστίας παίζουν...
ρόλο και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλά και ο χρόνος που περνούν ξεχωριστά τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα.
Ανάμεσα στα site που βοηθούν την απιστία βρίσκεται το Ashley Madison του εκατομμυριούχου Noel Biderman.
Το συγκεκριμένο site βοηθάει άντρες και γυναίκες να απιστήσουν καθώς έγινε διάσημο ως το dating site των δεσμευμένων.
Με ξεκάθαρη στρατηγική, να βοηθήσει όσους θέλουν να απιστήσουν, το Ashley Madison εκτοξεύτηκε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα σε ένα από τα πιο επιτυχημένα site γύρω από την απιστία.
Η απιστία είναι μια κατάσταση που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους αλλά και τους επιστήμονες.
Ετήσια έρευνα  έχει δείξει ότι οι Ελληνες βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο απιστίας αφού μόνο το 17% δηλώνει ότι έχει απατήσει τον σύντροφό του.
Πρωταθλητές στην απιστία είναι οι Τούρκοι με 58%, ενώ ποσοστά κοντά στο 40% έχουν και οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους με άνδρες μεταξύ των ηλικιών 40 και 55 ετών, μελαχρινούς, ψηλούς, μυώδεις και οικονομικά ανεξάρτητους.
Το ίντερνετ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία των γυναικών αφού τους δίνει πολλές πιθανότητες να επικοινωνήσουν με άλλους άντρες και να οργανώσουν την απιστία τους.
Το site ashleymadison.com έχει σήμερα 17 εκατομμύρια συνδρομητές σε 25 χώρες του κόσμου ενώ  πρεμιέρα στη χώρα μας έκανε στις 13 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: