Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Μεθυσμένοι Αλβανοί γρονθοκόπησαν γιατρό στο ΕΛΠΙΣ! Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ καθώς χθες βράδυ Αλβανός ασθενής και συνοδοί του γρονθοκόπησαν άσχημα ειδικευόμενο γιατρό της ώρα της εξέτασης.
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες βράδυ στις 11 ώρα στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Την ώρα της εφημερίας του νοσοκομείου, ασθενής Αλβανικής καταγωγής έφθασε....


στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τον τοποθέτησαν σε φορείο προκειμένου να τον εξετάσουν ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι πάσχει από λιμώδες νόσημα (Ηπατίτιδα).

Και ενώ ο ειδικευόμενος παθολόγος επιχείρησε να τον εξετάσει, ο ασθενής με τους συνοδούς του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν όλοι μεθυσμένοι, ξαφνικά άρχισαν να τον γρονθοκοπούν επί ώρα χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αντιδράσει.

Τον χτυπούσαν ασταμάτητα τόσο τον ίδιο όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό, περιγράφουν στο iatropedia αυτόπτες μάρτυρες. Ο άτυχος γιατρός μην αντέχοντας τα ισχυρά χτυπήματα έπεσε λιπόθυμος, με το υπόλοιπο προσωπικό να ουρλιάζει αβοήθητο.

Οι τέσσερις άνδρες σε κατάσταση μέθης σηκώθηκαν να φύγουν σπέρνοντας όμως τον τρόμο στους διαδρόμους και χτυπώντας όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου. «Περνούσαν από τους διαδρόμους και έριχναν μπουνιές σε όλους» λέει στο iatropedia.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος.

Ο ειδικευόμενος γιατρός πλημμυρισμένος από αίμα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ίδιο το νοσοκομείο που εργάζεται τις πρώτες ώρες. Μάλιστα αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει διάσειση ενώ φέρει και κατάγματα στα άκρα.

Ο διοικητής του ΕΛΠΙΣ ζήτησε άμεσα τη συμβολή της αστυνομίας, δεδομένου ότι οι δράστες διέφυγαν, και εκτός της βιαιοπραγίας προκάλεσαν δυσλειτουργίες στο νοσοκομείο και διέκοψαν την περίθαλψη των υπολοίπων ασθενών.
Να σημειωθεί ότι το ΕΛΠΙΣ δε διαθέτει σεκιούριτι όπως τα υπόλοιπα νοσοκομεία.

 iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: