Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Νέες προβοκάτσιες με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό

Τα γνωστά παπαγαλάκια της διαπλοκής έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε μια φρενήρη κούρσα λασπολογίας και στημένων δημοσιευμάτων με στόχο να πλήξουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Πρόκειται για τα ίδια κέντρα που τον πολέμησαν με λυσσαλέο τρόπο, όταν βρισκόταν στην πρωθυπουργία. Και όπως φαίνεται έχουν ακόμα απωθημένα..
.

Αφού ξέθαψαν την περίφημη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα («Εγώ τον Τσίπρα τον παώ»), η οποία φέρεται να είχε γίνει προ διετίας και την παρουσίασαν ως ενδεικτική της δήθεν σχέσης συμπάθειας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο τους, τώρα «στήνουν» νέο σκηνικό.

Αφορμή για τη νέα «επιχείρηση» των κομάντος της διαπλοκής εναντίον του πρώην πρωθυπουργού στάθηκε η επερχόμενη εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή για τα 15 χρόνια από το θάνατο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία παρουσιάζουν ως «ενέδρα» των Καραμανλικών για τον Αντώνη Σαμαρά.

Υποστηρίζουν δηλαδή ότι στόχος της εκδήλωσης, στην οποία θα μιλήσει σημειωτέον και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να καταφέρει πλήγμα στην κυβέρνηση και να απομονωθεί πολιτικά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα, για να στηρίξουν πιο γερά τα σαθρά τους σενάρια, τα οποία δεν αποκλείεται να συν-τροφοδοτούνται και από τα φοβικά σύνδρομα που κατατρέχουν κάποιους στο Μαξίμου, υποστηρίζουν ότι το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού χτίζει συμμαχίες και με τη μητσοτακική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για αναθέρμανση του κλίματος μεταξύ των δύο «συνιστωσών» και επαφές του Καραμανλή με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι προφανές πως τα ΜΜΕ της διαπλοκής επιθυμούν με τις κινήσεις τους αυτές να παρουσιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό ως δελφίνο μέσα στο ίδιο του το κόμμα. Παρόλο, που ο ίδιος έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει θέσει εαυτόν στην υπηρεσία της παράταξης, εκείνοι επιμένουν να τον εμφανίζουν ως έναν κενόδοξο πολιτικό, που το μόνο του μέλημα είναι να επιστρέψει στην «καρέκλα». Παρόλο που ο ίδιος έχει στηρίξει πολλάκις την κυβέρνηση Σαμαρά, ψηφίζοντας μέτρα που συχνά αντιβαίνουν τις αρχές του, εκείνοι εμμένουν στο ότι λειτουργεί υπογείως για να επιστρέψει στην προεδρία του κόμματος και κατ΄ επέκταση στην πρωθυπουργία.

Είναι περίεργη η εμμονή τους, ειδικά όσο τα «αποκλειστικά τους ρεπορτάζ» διαψεύδονται συστηματικά. Αν και είναι γνωστές οι ονειρώξεις τους για την δημιουργία του περιβόητου φιλογερμανικού κόμματος των προθύμων, όπου θα συγκεντρωθούν οι απόβλητοι της πολιτικής ζωής, θα περίμενε κανείς ότι οι απανωτές παταγώδεις αποτυχίες των «λαγωνικών» τους θα τους έβαζαν μυαλό. Προφανώς, όμως, όχι! Γιατί για να πετύχουν τους στόχους τους πρέπει να αφοπλιστεί ο πρώην πρωθυπουργός. Σε πείσμα, όμως, των «βαρόνων», ο Κ. Καραμανλής δικαιώνεται καθημερινά στα μάτια των πολιτών, καθιστώντας το «έργο» τους όνειρο θερινής νυκτός...

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: