Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τράνταξε τα Σκόπια ο Κώστας Καραγκούνης !

Το φυσάνε, αλλά ....δεν κρυώνει οι Σκοπιανοί ! Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της FYROM έγινε το βέτο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη. 
Το γεγονός ότι ο Έλληνας πολιτικός υποχρέωσε τους διοργανωτές της Περιφερειακής Διάσκεψης Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών στο Βελιγράδι να ...
εξαφανίσουν την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και τους συμμετέχοντες να αποβάλλουν από το. λεξικό τους το «R. Macedonia» προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων στη γειτονική χώρα.

Με το που γνωστοποιήθηκε η διπλωματική νίκη της Ελλάδας τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ εξαπέλυσαν βομβαρδισμό δημοσιευμάτων με τα οποία ασκούσαν δριμεία κριτική στην αποστολή της χώρας τους που συμμετείχε στη διάσκεψη του Βελιγραδίου. Με πηχυαίους τίτλους οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των ενημερωτικών μέσων κατέκριναν τους χειρισμούς του υπουργού Δικαιοσύνης της FYROM, Blerim Bexheti, ενώ αμέτρητα και καυστικά ήταν τα σχόλια των αναγνωστών οι οποίοι δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τη διπλωματική τους ήττα. Όπως και να έχει η Ελλάδα μετά από 20 χρόνια κατάφερε μέσα στη Σερβία να αλλάξει τα δεδομένα.

Dnevnik (daily newspaper)

kirilica.com

evesti.mk

Inpress

Info+

Kurir

MTV (fyroMacedonian Television)

Ministry of Justice
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: