Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αποκάλυψη Καπερνάρου για τον Σκορπιό εκθέτει τον Κ. Χατζηδάκη

«Επειδή στο μυαλό τους έχουν μόνο υποκρισία και φαρισαϊσμό, ισχυρίζονται ότι δεν αποκρατικοποιείται αλλά αξιοποιείται η δημόσια περιουσία. Έτσι έλεγαν και για την Ολυμπιακή Αεροπορία, την οποία αξιοποίησαν αποκρατικοποιώντας την», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος....


«Αποτέλεσμα: Ο Ωνάσης, με την διαθήκη του, απαγόρευε την πώληση του Σκορπιού και επιθυμούσε, σε περίπτωση αδυναμίας συντήρησης του νησιού από οποιονδήποτε κληρονόμο του, «να δωρηθεί (ο Σκορπιός) στην Ολυμπιακή Αεροπορία», για να γίνουν κατασκηνώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων. Ο τότε αρμόδιος Υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, το ήξερε ή όφειλε να το ξέρει. Ωστόσο, δεν προέβλεψε την ύπαρξη του όρου αυτού στη σύμβαση με το σχετικό αντίτιμο.

Η ικανότητα όμως είναι σύμφυτη, δεν είναι επίκτητη, όπως και η ροπή στην υποτέλεια. Πάντως, η Αθηνά Ωνάση πουλώντας τον Σκορπιό, έλαβε πάνω από 100 εκ. ευρώ, από τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ. Από αυτά, προφανώς, θα πλήρωσε το 1,3 εκ. δολάρια, διότι αυτό είναι το κόστος μεταφοράς δεκάδων αλόγων από την Ευρώπη στην Βραζιλία, για να πάρουν μέρος σε τουρνουά ιππασίας, που θα γίνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και θα έχει το όνομά της. Να σημειωθεί ότι τα άλογα θα μεταφέρει η Γερμανική Αεροπορική εταιρεία LUFTHANSA».

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: