Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η θλιβερή φαρσοκωμωδία της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το πολιτικό σύστημα, αυτό που πρόδωσε τα πάντα σε αυτή την χώρα, αυτό που ξεπούλησε συνειδητά την εθνική κυριαρχία, αυτό που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και κατάξεφτίλισε κάθε έννοια της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, αυτό που με τα ψέματα εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο την ελληνική κοινωνία, ήθελε ένα άλλοθι επιβίωσης και πίστεψε πως το βρήκε στην Χρυσή Αυγή....
Είναι το λιγότερο κωμικοτραγικό, αυτοί που έχουν καταργήσει κάθε έννοια της δημοκρατίας, που έχουν καταργήσει κάθε ουσιαστική λειτουργία του κοινοβουλίου, αυτοί που κυβερνούν με προεδρικά διατάγματα όπως έκανε και η χούντα των συνταγματαρχών, αυτοί που στέλνουν τα ματ μέσα στα σπίτια ακόμα και στα χωριά και πετούν δακρυγόνα μέσα στις αυλές των σχολείων, να φωνάζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι κίνδυνος για την δημοκρατία.

Είναι κωμικοτραγικό να παρακολουθείς τηλεοπτικές εκπομπές όπου όλοι αυτοί οι «απόστολοι» της δημοκρατίας από όλα τα κρατικοδίαιτα κόμματα φωνάζουν με συγχορδία ότι η χρυσή αυγή απειλεί την δημοκρατία, ενώ την ιδία ώρα έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό, έχουν εξαντλήσει κάθε δυνατότητα επιβίωσης της ελληνικής κοινωνίας, έχουν οδηγήσει στην πτώχευση κάθε υγιή ελληνική επιχείρηση και έχουν δέσει χειροπόδαρα τα ελληνικά νοικοκυριά που αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στην χαρατσική τους λαίλαπα.

Ενώ αφήνουν ελευθέρους αυτούς που κατάκλεψαν το ελληνικό κράτος, όλους τους υπουργούς των οικονομικών της ελληνικής καταστροφής, αυτούς που με τα κομματικές τους παρωπίδες ακόμα διαλαλούν ξεδιάντροπα ότι σώζουν τον ελληνικό λαό ρίχνοντας τον στον γκρεμό, μας ψελλίζουν κάθε στιγμή και κάθε ώρα πως η χώρα κινδυνεύει από την χρυσή αυγή.

Αλλά το πιο τραγικό για όλους αυτούς τους τσαρλατάνους που προσπαθούν να κρατηθούν από το «σανίδι» της χρυσής αυγής για να επιβιώσουν προβάλλοντας την «δημοκρατικότητα» τους, είναι ότι αυτή η θλιβερή υποκρισία το μόνο που καταφέρνει είναι να… ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της χρυσής αυγής

Ουέ γραμματείς και φαρισαίοι. Η χρυσή αυγή δεν σας σώζει! Οδηγήσατε μια χώρα στην καταστροφή και στην υποδούλωση, οδηγήσατε τους Έλληνες στην μαζική αυτοκτονία και τώρα προσπαθείτε να σωθείτε από την χρυσή αυγή. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανεβάσετε την χρυσή αυγή σε τέτοια ποσοστά που τότε θα είναι πράγματι πολύ αργά για όλους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
εναι το Μ Ο Ν Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ