Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πασχάλης Τερζής η επιστροφή !

Ήρθε η ώρα που περίμεναν όλοι οι θαυμαστές του Μεγάλου Πασχάλη Τερζή  , μετά από απουσία 4 χρόνων ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει,διαβάστε τι δήλωσε στον Κυριακάτικο τύπο...

«Δεν είναι δίκαιο να βγαίνεις στην πίστα μόνο για το χειροκρότημα και τα φράγκα», λέει ο Πασχάλης Τερζής και μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, διαμηνύει πως είναι καλά στην υγεία του και ετοιμάζει την επιστροφή του!
Στο κτήμα του έξω από την Θεσσαλονίκη, καλλιεργώντας την γη, πέρασε όλο αυτό τον καιρό ο λαϊκός τραγουδιστής, που πριν από τέσσερα χρόνια ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη και ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί.
«Κατάφερα να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή, όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι, πήραν την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους στους οποίους εμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος», αναφέρει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Όπως αποκαλύπτει, σκοπεύει να κάνει μία αφιέρωση στον κόσμο που τον αγάπησε: «Δεν έχω μεγαλεπήβολα σχέδια! Θέλω να κάνω κάτι σεμνό, με πολύ φθηνό εισιτήριο, ίσως το χαμηλότερο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Πολλοί συνάνθρωπό μας πεινάνε. Θα δώσω κάποιες συναυλίες, ξεκινώντας στα μέσα Ιουνίου από την Πάτρα. Θα ακολουθήσουν η Καβάλα, τα Γιάννενα, η Καλαμάτα, η Κρήτη...».
«Έχω κάποια ανησυχία και είναι φυσιολογικό. Είναι εύλογη ανησυχία. Ο κόσμος θέλει να βγω κι αυτό είναι το έναυσμα. Κι εμένα μου λείπει η αγάπη του. Έτσι, νιώθω πολύ όμορφα που θα βγω σε ανοιχτούς χώρους», συνεχίζει ο Πασχάλης Τερζής, που ήδη κάνει εντατικές πρόβες μαζί με την 10μελή ορχήστρα του.
Τέλος, ο αγαπητός τραγουδιστής δεν κρύβει ότι τον ενόχλησαν τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αποκαλύπτει πως, εκτός από τις live εμφανίσεις, ετοιμάζει και νέο CD, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής των κομματιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: