Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μάθανε το παραμύθι οι λαθρό και δηλώνουν ανήλικοι...τι είπε το Αφγανοζώο που πέταξε στον γκρεμό την άτυχη κοπέλα...

Μια επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός Αφγανός επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας και την χτύπησε για να της αρπάξει την τσάντα....
Ο κακοποιός δεν ικανοποιήθηκε από το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει τα πολύτιμα αντικείμενα της κοπέλας αλλά προέβη σε μια αδιανόητη ενέργεια: Εριξε την κοπέλα στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων!

Ο αδίστακτος Αφγανός πέταξε κυριολεκτικά την κοπέλα στο γκρεμό, αφού η 20χρονη έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων. Η φοιτήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, φέρει βαριές σωματικές κακώσεις αλλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. 

Επειτα από αναζητήσεις στην πόλη της Κέρκυρας, οι αστυνομιικοί συνέλαβαν τον Αφγανό κακοποιό. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που ισχυρίζεται ότι είναι ανήλικος κρίσιμη ήταν η συμβολη της τραυματισμένης κοπέλας που από το νοσοκομείο περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του κακοποιού. Μετά την σημερινή ανάκριση, αύριο ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας. Στις ερωτήσεις των αντρών της ΕΛ.ΑΣ ο Αφγανός ισχυρίστηκε ότι είναι 17 ετών και ότι έχει υποβάλει αίτηση για παροχή πολιτικού ασύλου.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: