Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

7 μαύρες βαλίτσες αναζητούν ισάριθμους (γαλάζιους και πράσινους) βουλευτές!

Συναγερμός έχει σημάνει σε Μαξίμου και Ιπποκράτουςκαθώς υπάρχουν πληροφορίες πως τα συμφέροντα ετοιμάζονται να εξαγοράσουν 6-7 βουλευτές και να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά καταψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο! ....

Η αξία της συγκεκριμένης εξαγοράς κυμαίνεται από 150.000 έως 300.000 ευρώ η κάθε αρνητική ψήλος. Παλαιότερα η ταρίφα ήταν πιο ακριβή αλλά με την κρίση έχουν πέσει οι τιμές!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οργιάζουν οι συναντήσεις στο παρασκήνιο καθώς οι εμπλεκόμενοι αποφεύγουν να μιλάνε στα κινητά.
Το νταλαβέρι έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας 3 άνθρωποι κλειδιά οι οποίοι μιλάνε για λογαριασμό των επιχειρηματιών. Oι νταλαβαριτζήδες υπόσχονται στους γαλάζιους και πράσινους βουλευτές εκτός από την κασαδούρα, ζωή ατίθασου κροίσου, με sex, κόκα, πιστωτικές κάρτες ζαλιστικού ορίου, μόνιμες διακοπές στη Μύκονο και τα ουρί του παραδείσου. Το θέμα που αποκάλυψε το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι κεντρικό χτύπημα στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο φοβούνται αντάρτικο στη ΝΔ.
Η κατάσταση παραπέμπει στις μαύρες βαλίτσες των Τεμπών και την μερακλίδικη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη!
Μάλιστα στην κυβέρνηση-όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ της  Μαρίνας Μάνη στο Capital-, έχει ανάψει φωτιές και η επίσκεψη Σόιμπλε στην Αθήνα, για την οποία μη νιώσετε έκπληξη σε περίπτωση αναβολής!
Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει μέχρι τελικής πτώσεως(!) ο Σόιμπλε  να βρει ψηφισμένο το πολυνομοσχέδιο καθώς απ΄αυτό εξαρτάται η πρώτη δόση των υποδόσεων. Δεύτερον, για να μη συμπέσει η άφιξή του με τις κινητοποιήσεις που θεωρείται βέβαιο ότι θα οργανωθούν έξω από τη Βουλή την ημέρα της ψηφοφορίας...
Σαμαράς και Βενιζέλος δεν φοβούνται εκείνους που τοποθετούνται δημοσίως (Κακλαμάνης, Ταμήλος, Κουκουλόπουλος), αλλά εκείνους που παραμένουν σιωπηλοί ενώ είναισεσημασμένοι αχυράνθρωποι συμφερόντων!
Να σημειωθεί ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αριθμούν μαζί 155 βουλευτές, ενώ η ΔΗΜΑΡ (και σύσσωμη η ...κανονική αντιπολίτευση) έχει ταχθεί εναντίον του πολυνομοσχεδίου.  Αν υπολογίσουμε και τον Μαρκόπουλο φθάνουν στους 156, άρα με 7 εξαγορασμένους εθνοπατέρες καπούτ!
Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, ενώ για μια ακόμη φορά το βαθύ κράτος της διαπλοκής ετοιμάζεται να δείξει ποιος κάνει κουμάντο.
Μπροστά σ΄αυτό τον φόβο Σαμαράς και Βενιζέλος παρέδωσαν σε ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟ την νέα Δημόσια Τηλεόραση και τις συχνότητες της!...


http://www.kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: