Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ ! Απίστευτη πρόκληση: Ο πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. που κυνηγάει τους Αλβανούς φονιάδες! [video]

Ακούστε τι λέει ο ρεμπεσκές Ουτσεκάς...

Μια απίστευτα προκλητική και απαράδεκτη δήλωση κατά της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι για το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο από τις φυλακές Τρικάλων...


Χωρίς ίχνος ντροπής ο Ταχίρ Μίτσι, το όνομα του είναι γνωστό από δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ιδρύει αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα, δηλώνει πως κάθε φυλακισμένος έχει δικαίωμα να αποδράσει, ενώ χαρακτηρίζει ως βεντέτα το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για την σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών που έχουν σπείρει πανικό σε ολόκληρη την χώρα.
Μάλιστα με θράσος χιλίων πιθήκων ο «πρόεδρος των Αλβανών» στην Ελλάδα χαρακτηρίζει ως «εν ψυχρό δολοφονία» τον θάνατο των αδίστακτων συμπατριωτών του οι όποιοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρρών με δυνάμεις της αστυνομίας.
Προφανώς ο κ. Μίτσι ζει σε παράλληλο σύμπαν, διότι δεν εξηγείτε αλλιώς με τι μούτρα τολμάει να βγαίνει και να υπερασπίζεται ανθρώπους –οποιαδήποτε κι αν είναι η καταγωγή τους- οι οποίοι δολοφόνησαν ΕΝ ΨΥΧΡΟ δύο αθώους Έλληνες πολίτες.
Θυμάται ο κ. Μίτσι την δήλωση που έκανε προς τους αστυνομικούς ο αδίστακτος συμπατριώτης του Mario Kola όταν συνελήφθη στον Βύρωνα; «Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε» είπε ο αδίστακτος Kola στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που τον έπιασαν διακινδυνεύοντας την ίδια τους την ζωή.
Κατά την άποψή σας πως πρέπει να απαντήσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στις σφαίρες από τα καλάσνικοφ των συμπατριωτών σας, να τους πετάνε ροδοπέταλα;;;!
Αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα να πάτε στην πατρίδα σας την Αλβανία, εκεί όπου σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία δεν σε καλεί να παραδοθείς πριν βεβαιωθεί πως είσαι ήδη νεκρός…

Ακούστε την προκλητική του δήλωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια: