Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ για την πώληση του 902...[τρελό ξεκατίνιασμα]

Με τον επενδυτή να παραμένει «φάντασμα», αφού δεν ανακοινώνεται το όνομά του, μαίνεται ο πόλεμος για την πώληση του «902», του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ.


Ο Περισσός, αν και αποφεύγει να δώσει στοιχεία για την αγοραπωλησία, όπως τον εγκαλούν στελέχη άλλων κομμάτων, περνάει στην αντεπίθεση και με αιχμηρά, ανώνυμα αλλά και ενυπόγραφα, σχόλια καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της «Αυγής» που ζητούν εξηγήσεις για τον αγοραστή, αλλά και τις μαζικές απολύσεις των εργαζομένων στον κομματικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό.

«Η αδιαφάνεια, οι ίντριγκες, τα πολιτικά παιχνίδια, η διπροσωπία και διγλωσσία, τα οποία προσάπτουν στο ΚΚΕ, είναι δικό τους προνόμιο και δεν πρόκειται να τους το πάρει κανένας. Αυτό ήταν πάντα το ποιόν τους» , αναφέρεται σε σχόλιο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα «902.gr».

«Ας μη κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους», προστίθεται στο ίδιο κείμενο, το οποίο διανθίζεται με φωτογραφίες του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με μέλη του ΣΕΒ, κάτω από τις οποίες υπάρχει η λεζάντα: «Αυτοί που συναγελάζονται με τους βιομήχανους στις δεξιώσεις του κεφαλαίου, τολμούν να κάνουν μαθήματα ηθικής στο ΚΚΕ».

Ενδεικτικό επίσης του σφοδρού πολέμου που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και στον Περισσό είναι και το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο με τίτλο «να μην κλάψουν για μας» που υπογράφει ο δημοσιογράφος του «902» Αντώνης Αναστασόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στην «Αυγή», αναφέρει: «Όσα έζησε ο κάθε σύντροφος που κλήθηκε να βοηθήσει ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα τη δουλειά του «902», οι κύριοι της συριζαίικης φυλλάδας με το ιστορικό όνομα, που σκέφτηκαν τους ευφάνταστους τίτλους «902 δεξιά στα fm» και «βρόμικο 2013» (sic), θέλουν 2 και 3 ζωές για να τα ζήσουν. Προς το παρόν ας ασχοληθούν με την ερωτική ζωή του κυβερνητικού εκπροσώπου και με το πόσες μπύρες αρέσκεται να καταναλώνει ο κ. Ψαριανός, γιατί με τέτοια καταπιάνεται η εφημερίδα τους».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε προκληθεί σάλος όταν η «Αυγή» σε σχόλιο της είχε καταφερθεί κατά της συγκυβερνώσας, τότε, ΔΗΜΑΡ, γράφοντας: «Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη, αν και το τρίτο δεν είναι τόσο σοβαρό, αφού αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: