Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κινητικότητα και στα … κότερα

Τελικά η Μεγαλόχαρη έκανε το θαύμα της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι «εξαφάνισε» το θέμα με τις διακοπές με το… καϊκι του εφοπλιστή Δαλακούρα.

Όποιος αγόρασε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» θα είδε το ρεπορτάζ σχετικά με τις διακοπές του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Πάτμο. Ο γιος του Κ. Μητσοτάκη και αδερφός της Ντόρας πήρε την εν διαστάσει σύζυγό του, Μαρέβα και τα τρία του παιδιά και με το καϊκι της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών πήγαν στο πανέμορφο νησί.
Το ρεπορτάζ και οι αντιδράσεις (Τύπου και κυβέρνησης) είναι… λάιτ σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που θα δημιουργούσε αίσθηση η συγκεκριμένη εφημερίδα με τίτλους «υπουργόςκάνει διακοπές στο σκάφος εφοπλιστή» και άλλα τέτοια προβοκατόρικα και κίτρινα.
Όμως, έγινε κι άλλο ένα θαύμα. Όποιος προσπαθήσει να βρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο διαδίκτυο, όπως και φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη και της οικογένειάς του, θα απογοητευτεί. Το άρθρο απλά… εξαφανίστηκε. Για κάποιο λόγο δεν έχει μπει στο ίντερνετ ώστε να θαυμάζουν οι οπαδοί της οικογένειας Μητσοτάκη, τις διακοπές του Κυριάκου με το… σκάφος του εφοπλιστή. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η οικογένεια Δαλακούρα είχε στενές σχέσεις με την Αγία Οικογένεια, προτού ο Κυριάκος αναλάβει υπουργική θέση.
Αλλά, όπως και να το κάνεις, όταν είσαι υπουργός πρέπει να είσαι και προσεκτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: