Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Άγριο ¨"χώσιμο" Φαήλου σε Χωμενίδη και εφημερίδα των συντακτών

Στις 30 Νοεμβρίου 2009 η κ. Άννα Δαμιανίδου, δημοσιογράφος, έγραφε στο προφίλ της, την επομένη της εκλογής του Αντώνη Σαμαρά στην Προεδρία της ΝΔ: "και τωρα τι θα κάνουμε με τους βαρβάρους που ήρθαν;".....

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι η ίδια που από την "Εφημερίδα των Συντακτών" (αντενδείκνυται για τύλιγμα ψαριών, είναι υγειονομική παράβαση) πέρασε ένα χεράκι την κ. Κική Δημουλά, που τόλμησε να μιλήσει για ορισμένα αληθή κι αυτονόητα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, τα οποία έχει ζήσει στο πετσί της. Εθίγη η Δαμιανίδη, που της έθιξαν τους απρόσκλητους μουσαφιραίους, την κοινωνική κουρελού που έχτισε η πασοκάρα και η ενοχική Δεξιά με το μπάτε σκύλοι αλέστε.
Ο δε Χρήστος Χωμενίδης, που του αρέσει κι ο Λαπαθιώτης και εξαίρει το "στενό του έρωτα" εκεί στο Ζάππειο, όπως ο ίδιος αναρτά, στις 25/11/2011, όταν οι εταίροι εκβιάζανε τον Σαμαρά, έγραψε δημοσίως: "αφού ο Σαμαράς δεν θέλει με τίποτα να βάλει την υπογραφή του, γιατί δεν βάζει τουλάχιστον το πουλί του". Τώρα κάνει το παπί γι' αυτές τις μη κουλτουριάρικες χυδαιότητες.
Η χτεσινή ανακοίνωση του αρμοδίου Υφυπουργού για την δημόσια τηλεόραση, του Παντελή Καψή, για τα ονόματα που προτείνει για τον εποπτικό φορέα της ΝΕΡΙΤ, ξεκινά με την ως άνω μανδάμ και τον ως άνω κύριο.
Η Δεξιά είναι μεγαλόψυχη ρε! Κιμπάρικη...

facebook Φαήλος Κρανιδιώτης

1 σχόλιο:

γεο είπε...

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΤ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΓΩΝ.