Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Η ΙΜΜ Λαύρας και η ένοχη σιωπή των τηλεεισαγγελέων.

by olympia.gr

lavras3


Γράψαμε πρόσφατα ότι Το σκιάχτρο του Βατοπαιδίου ξέφτισε πια.

Είναι ξεκάθαρο πλέον για ποιές διακομματικές, εσωκομματικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες η υπόθεση Βατοπαιδίου έγινε σημαία. Μανδύας αγνότητας ακόμα και για κακουργηματικά διωκόμενους προκειμένου να εκβιάσουν, να υποχρεώσουν, ίσως και βαθύτερους λόγους που αγγίζουν συνωμοσιολογικά σενάρια που δεν θέλουμε να αναλύσουμε. Είχαμε γράψει λοιπόν για υποθέσεις αυταπόδεικτης κακοπιστίας, τεράστιων μεγεθών για τις οποίες τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” δεν είχαν αρθρώσει λέξη. Προφανώς γιατί δεν εξυπηρετούσαν τα τρέχοντα συμφέροντα της διαπλοκής.

Διαβάστε με προσοχή το ιστορικό της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται κράτος, βουλευτές ακόμα και …κατήγοροι του Βατοπαιδίου και σχετίζεται με την ΙΜΜ Λαύρας όπως ακριβώς την περιγράφει το Antinews: (πάλι τα Blogs σέρνουν το χορό)

Το σκάνδαλο της Μονής Μεγίστης Λαύρας στην Σκύρο, αποκαλούμενο και Βατοπέδι Νο2, τα έχει απ΄ όλα – ίσως και περισσότερα από το Βατοπέδι Νο1. Βυζαντινούς Αυτοκράτορες και χρυσόβουλα, μονές – επιχειρηματίες , αγανακτισμένους τοπικούς άρχοντες και πολίτες, βουλευτές και υπουργούς και πολλά, πολλά εκατομμύρια.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι την ευαισθησία που επέδειξαν τα ΜΜΕ στην υπόθεση Βατοπεδίου θα την επιδείκνυαν και στην περίπτωση αυτή. Πέραν Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: