Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥΜΑΖΟΥ Δεύτερη Ανοικτή επιστολή στον Α.Ντάουνερ

downer_alexander.pngErrare humanum est (Το πλανάσθαι ανθρώπινον) και η παραδοχή της πλάνης αρετή!

Αγαπητέ κύριε Ντάουνερ,

Έχει περάσει ένας χρόνος από την προηγούμενη δημόσια επιστολή που σας απηύθυνα, όταν διοριστήκατε

στη θέση του ειδικού συμβούλου του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό. Αναγκάζομαι να το πράξω δημόσια εκ νέου, αφού δεν ανταποκριθήκατε σε αίτημα για συνάντηση και δεν γνωστοποιήσατε λήψη της επιστολής που διαβιβάστηκε αρμοδίως.

Επιχειρήθηκε συνάντηση μαζί σας με απόλυτα καλή θέληση και θετική διάθεση, αφού ένας έμπειρος πολιτικός συμπατριώτης μας επρόκειτο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή των πανανθρώπινων αρχών και αξιών στις οποίες βασίζεται ο υπέρτατος Οργανισμός και συνδετικός κρίκος της διεθνούς κοινωνίας.

Όπως γνωρίζετε, το Κυπριακό αποτελεί κλασική περίπτωση πολλαπλής και συνεχούς παραβίασης των ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του συνόλου του Κυπριακού Λαού, και η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία αποδείχθηκε ότι αποτελεί θύμα και στόχο με απώτερο σκοπό την κατάργηση και την αντικατάστασή της διά της μεθόδου της παρθενογένεσης με ένα κατασκεύασμα-έκτρωμα-τερατούργημα, έξω από τη διεθνή πρακτική και τα παραδεκτά μέχρι τώρα συνταγματικά θέσμια...διαβάστε τη συνέχεια στο Greek American News Agency

Δεν υπάρχουν σχόλια: