Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Το ψεύδος και κανιβαλισμός των κυβερνητικών ανδρεικέλων

Είκοσι δύο μήνες απλήρωτοι οι συμβασιούχοι και από πάνω τους σπάει τα κεφάλια η κυβέρνηση η οποία δεν τους πληρώνει και τους έχει ρίξει στο βάραθρο! ΕΔΩ απαστράπτει όλη η φασιστική φιλοσοφία της κυβέρνησης των ανδρεικέλων της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης, καθώς και τα αντίστοιχα «εργαλεία»: Οι νέοι Πραιτοριανοί.
Βεβαίως οι μηχανισμοί της εξουσίας δεν ήθελαν ποτέ ανθρώπους με σπονδυλική στήλη. Γι’ αυτό άκαμπτα επιδιώκουν να σπάζουν τη σπονδυλική στήλη των πολιτών και να τους μετατρέπουν σε ερπετά που να μυρίζουν και να γλύφουν την εξουσία, σε μια μάζα πειθαρχημένη, άβουλη και αποκτηνωμένη.
Η κυβέρνηση του ΓΑΠ, η νέα αυτή κατοχική κυβέρνηση, εφαρμόζει συντονισμένα και ανενδοίαστα τις νέες και πολλαπλές κακουργίες του πλανητικού ολοκληρωτισμού.
Καρατομεί βάναυσα τα λαϊκά εισοδήματα, λεηλατεί το λαό, ισοπεδώνει κάθε ιστορική κατάκτηση, δεν πληρώνει ούτε τα ψιχία, ρίχνει το λαό στην πείνα και ταυτόχρονα τον δέρνει απαιτώντας να ...
μεταλλαχτεί σε ραγιάς της εξουσίας.

Ραγιάδες θέλουν τα ανδρείκελα της κυβέρνησης. Απαιτούν από τους «υπηκόους» τους να τους προσκυνάνε, όπως αυτοί τους τσάρους της Νέας Τάξης.

Έχει αναγάγει αυτή η κυβέρνηση τη δουλοπρέπεια, τον εξευτελισμό και την αυτοταπείνωση σε υπέρτατες πολιτικές αξίες.

ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας, όταν ακούει όλους αυτούς τους πολιτικούς που υπηρετούν και υμνολογούν την ιμπεριαλιστική κακουργία να κατηγορούν εκείνους που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν γλείφουν τη μπότα της εξουσίας και αγωνίζονται για τη ζωή τους και για τους μισθούς που τους κλέβουν.

Τους κλέβουν, τους λεηλατούν, τους ξυλοφορτώνουν, τους θάβουν ζωντανούς και από πάνω τους συκοφαντούν. Και εδώ πολλαπλά και συντονισμένα.

Θαυμάστε σε ποια επίπεδα φρενοβλαβούς πρόκλησης και ψεύδους μπορεί να φτάσουν τα ανδρείκελα των τσάρων και των μαφιών του χρήματος.

Χαρακτήρισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τις δημόσιες υπηρεσίες «μήτρα διαφθοράς» ή «άντρο διαφθοράς».
Οι παραγωγοί και οι διαχειριστές της διαφθοράς, οι εκτελεστές της πολιτικής της διαφθοράς, της μίζας και της ρεμούλας, τα ανδρείκελα των οικονομικών μαφιών της διαφθοράς, συκοφαντούν τα θύματα της εκμετάλλευσης, τους αγρίως λεηλατημένους μισθωτούς, τους «κολασμένους της γης» σαν τεμπέληδες, μιζαδόρους, «αήθεις υπαλλήλους», «αληταράδες» που τη «βολέψανε» στο Δημόσιο.
Τέτοια φασιστική φρενοβλάβεια και στραταρχική δικτατορική αυθάδεια δεν την αποτόλμησαν ούτε ο Χίτλερ, ούτε η Θάτσερ, ούτε ο Ρήγκαν.
Το θλιβερό ανδρείκελο ο ΓΑΠ και τα κυβερνητικά παράσιτα του πασοκικού «σοσιαλισμού» ξεπέρασαν κάθε ιστορικό προηγούμενο.
Το ίδιο ξεπέρασαν κάθε όριο ξετσιπωσιάς και κανιβαλικού φασισμού τα σαρκοφάγα ραδιοτηλεοπτικά παπαγαλάκια: Πτωματοφάγες, λυσσασμένες ύαινες!!!
ΖΟΥΜΕ μέρες εφιαλτικές, δίχως ιστορικό προηγούμενο.
ΖΟΥΜΕ τη φρίκη των ανδρεικέλων και των λακέδων, τη ΦΡΙΚΗ του ολοκληρωτικού τους ψεύδους και της επέλασης των τραμπούκων γενιτσάρων και Πραιτόρων…
ΟΣΟ καταρρέουν τόσο και πιο αποκρουστικοί και θηριώδεις γίνονται.
Στο τέλος θα τρέχουν πανικόβλητοι να συνωστιστούν στους αεραγωγούς διαφυγής…
Θα συνεχίσουμε με δυο κείμενα που αποκαλύπτουν το κυβερνητικό ψεύδος γύρω από τους μισθούς των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ και γύρω από τους μισθούς των γενιτσάρων της ενημέρωσης που συκοφαντούν τους εργαζόμενους…

Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: