Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τώρα φταίνε οι «κακοί» νταβάδες μας

(τα νέα τεχνάσματα απάτης)

Κάποιοι συνεχίζουν να μην θέλουν ακόμα να αντιληφτούν ότι η κρίση είναι κρίση του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος: Μια κρίση αδιέξοδη και διαρκώς εντεινόμενη που οξύνει στο έπακρο τους εσωτερικούς ανταγωνισμούς των ισχυρών και κλαδεύει αγρίως τα αδύνατα κλαδιά.
Από την πρώτη στιγμή της κρίσης είχαμε αναλύσει σε σωρεία άρθρων ότι στις παγκόσμιες καπιταλιστικές κρίσεις «κλαδεύονται» τα αδύνατα κλαδιά και οι ισχυροί προσπαθούν να διασωθούν με το ολοκληρωτικό ξεζούμισμα των λαών και τη χρεοκοπία των αδύνατων.

Είχαμε υπογραμμίσει ότι όλα αυτά που λέγονται για τη χρεοκοπία της χώρας μας είναι παραμύθια, ότι η ίδια η ΕΕ είχε οδηγήσει την Ελλάδα στη θέση του «αδύνατο κρίκου», συνακόλουθα στο πρώτο θύμα της κρίσης και της χρεοκοπίας.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα, όλα τα κόμματα, μας έλεγαν ένα σωρό παραμυθένιες αηδίες....
για να αποκρύψουν την υποταγή μας στο λάκκο των λεόντων (ΕΕ), το ξεζούμισμά μας από τις ισχυρές δυνάμεις της ΕΕ και τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας μας που έχει συντελεστεί, αλλά την αποκρύβουν και την παρατείνουν τεχνικά για το ολοκληρωτικό ξεπούλημά μας.

Σε όλες τις αναλύσεις μας υπογραμμίζαμε ότι η Ελλάδα είναι ο πρώτος «κρίκος» στην αλυσίδα των χρεοκοπιών και ότι θα επακολουθήσουν και άλλες χώρες. Οι ισχυροί της ΕΕ και του κόσμου, μέχρι οι ίδιοι να καταρρεύσουν (γιατί θα καταρρεύσουν και αυτοί), θα ληστεύουν αγρίως τους λαούς και θα χρεοκοπούν τους αδύνατους: Αυτός είναι ο αδυσώπητος και βάρβαρος νόμος του καπιταλισμού ο οποίος εκδηλώνεται με ωμότητα στις κρίσεις του συστήματος.

Διαβάστε ενδεικτικές αναλύσεις μας:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23402#23402
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23466#23466

ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4200


ΤΩΡΑ ήρθε η σειρά της Ιρλανδίας, αυτής της χώρας που προβλήθηκε σαν πρότυπο της καπιταλιστικής ανάπτυξης!!!
Στη δίνη του βαράθρου της χρεοκοπίας βρίσκεται και η Ισπανία, η τέταρτη ισχυρότερη οικονομία της ΕΕ!!!
Στο ίδιο βάραθρο βρίσκεται και η Πορτογαλία και ένα βήμα πριν από το βάραθρο πολλές άλλες χώρες της ΕΕ…
Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς τα παραμύθια που μας σέρβιραν τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, καθώς και τα ΜΜΕ περί αναγκαιότητας των μέτρων και της δικτατορίας της τρόικας, λόγω του δημοσίου χρέους, της «αδιαφάνειας» στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και της «αλόγιστης σπατάλης», στην «τεμπελιά» και τα τοιαύτα…
Κανένας ακόμα δεν ψελλίζει ότι η υποταγή της Ελλάδας στην ΕΕ (το λάκκο των ιμπεριαλιστών λεόντων) και το αλυσόδεμά της στο ευρώ την οδήγησαν στη χρεοκοπία και στη δικτατορία του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
Η ΕΕ και το ευρώ (που τόσο φανατικά και υστερικά αγωνίστηκαν ΟΛΟΙ εδώ στην Ελλάδα και επέβαλαν τη ληστεία του λαού και τις χειροπέδες του σαν «αρετές»), καταρρέουν και θανατώνουν τους πιο αδύνατους κλώνους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθούν οι μεγάλοι και το κακουργηματικό τους σύστημα…
ΤΩΡΑ για να σώσουν αυτό το σύστημα, την ιμπεριαλιστική ΕΕ και το διεθνές νομισματικό καθεστώς ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ τη Γερμανία. Η «κακή» και «ιδιότροπη» Μέρκελ φταίει μας λένε τα ανδρείκελα και οι λοιποί.
Μας λένε δηλαδή ότι η ΕΕ ήταν μια φιλανθρωπική ένωση και όχι μια Ένωση των καπιταλιστών ληστών μέσα στην οποία ο πιο ισχυρός ληστής εκμεταλλεύεται τους άλλους και ληστεύει πιο πολύ από τους άλλους.
Μας λένε ότι μέσα στην ΕΕ των αρπακτικών φταίει το πιο ισχυρό αρπακτικό και όχι η ΕΕ που είναι οικοδομημένη πάνω στην αρπακτικότητα και στους κανόνες των ισχυρών.
Αλήθεια όλοι αυτοί που δαιμονοποιούν, τώρα στην κατάρρευση και τη χρεοκοπία τη Γερμανία, δεν ΓΝΩΡΙΖΑΝ, όταν υστερικά θέλανε να δέσουν την Ελλάδα στην ΕΕ και το Ευρώ, ότι η Γερμανία ήταν ο αρχιληστής;
Και βέβαια η Γερμανία και κατά δεύτερον λόγο τα άλλα ισχυρά αρπακτικά θα προσπαθήσουν να ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ από την κρίση χρεοκοπώντας τους άλλους, κερδοσκοπώντας πάνω στη χρεοκοπία τους ΜΕΣΑ στον ανελέητο παγκόσμιο ενδοϊμπεριαστικό ανταγωνισμό.
Τα ιμπεριαλιστικά μπλοκ δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Σε εποχές κρίσεων ξεσπάει ανοικτά όλη αυτή η πολεμική θηριωδία τους, γιατί περί πολέμου, και μάλιστα άγριου πολέμου, πρόκειται μεταξύ των θηρίων λήσταρχων του κόσμου…
ΟΤΑΝ συνεπώς φανατικά και επί δεκαετίες αγωνίζεσαι να κλειστείς στο «λάκκο των λεόντων» και αγωνίζεσαι για τους «κανόνες» αυτού του λάκκου (Ευρώ, Τράπεζες, όργανα της ΕΕ), ΤΟΤΕ δεν μπορεί να έρχεσαι σήμερα να λες ότι φταίει ο «αρχηγός λέοντας» και ΟΧΙ ο λάκκος και οι «κώδικές» του που δουλικά έχεις αποδεχτεί…
Δεκαετίες τώρα μας λεηλατεί η Γερμανία και οι άλλοι ισχυροί ληστές, δεκαετίες τώρα έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα σε αυτούς, δεκαετίες τώρα έχουμε αποδεχτεί τις εντολές τους και την ισοπέδωσή μας και ερχόμαστε τώρα να πούμε ότι αυτοί που ήταν «νταβάδες» μας είναι οι «κακοί»!!!
Με τέτοια τεχνάσματα επιχειρούν να συγκαλύψουν την αλήθεια τα ανδρείκελα της ελληνικής πολιτικής (όλων των κομμάτων), να αθωώσουν την ΕΕ και το Ευρώ και κυρίως την ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους και το καθεστώς που υπηρετούν.

Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: