Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Καταιγίδα αποκαλύψεων για το βίο και την πολιτεία του «τρελοϋπουργού»Με τις τρέλες του έχει αναστατώσει το σύνολο των υπουργών. Ο δε πρωθυπουργός δεν κοιμάται τώρα πια τα βραδιά όπως λέει και ο Μάκαρος (Χριστοδουλόπουλος)!

Ατίθασο και ασυγκράτητο αγόρι… Σε όλα του! Πολλοί εκ των συναδέλφων του τον αποκαλούν «ο τρελός»…


Με την καλή έννοια πάντα!Επειδή όμως από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια… Μαθαίνουμε οι εμείς ότι πολύ σύντομα θα δούμε σειρά δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με πρωταγωνιστή τον υπουργό που «γιατρεύει πονεμενες ψυχές», που αλλάζει άποψη σε διάστημα ολίγων λεπτών, που τρελαίνει τους συνομιλητές του, που διορίζει ή καλύπτει ημετέρους, που απειλεί, εκβιάζει και καθυβρίζει ευϋπόληπτους πολίτες, που φήμες λένε ότι παίζει περίεργα και επικίνδυνα παιχνίδια!

Ο Αντώνης βέβαια γνώριζε περί τίνος πρόκειται… Ηθικά ομως δεν μπορούσε να τον αφήσει εκτός, γιατί ο υπουργός ήταν δίπλα του τα πέτρινα χρόνια! Όμως τώρα μαθαίνουμε ότι θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα τον στείλει σπίτι του… Το θέμα είναι, να πάει γρήγορα, γιατί όπως πληροφορούμαστε, οι αποκαλύψεις για τον υπουργό θα είναι τέτοιες που μπορεί να παρασύρουν και όλο το πλοίο στον βυθό!

Η συνέχεια επί της εφημερίδας και της οθόνης!Gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια: