Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ο καθηγητής ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ με τον ΣΑΜΑΡΑ

Μετά από πολύχρονη απουσία από τα δρώμενα στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα στην πολιτική μας ζωή ακούγοντας το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψουμε στη Νέα Δημοκρατία οι εκατοντάδες χιλιάδες που την εγκαταλείψαμε επειδή αισθανθήκαμε και βιώσαμε πικρία, απογοήτευση ακόμη και θυμό αποφάσισα να επιστρέψω στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Κεντροδεξιάς και να συμμετάσχω στην ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ για τη Νέα Δημοκρατία – επί τέλους – ΑΝΟΙΧΤΗ Δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου από τη Βάση .

Ήμουν μαζί του στα Γιαννιτσά, στη Βέροια, στην Κατερίνη, στον Πολύγυρο, στη Λάρισα, στο Βόλο καθώς τον αγκάλιασαν σε μεγαλειώδη σε πλήθος και παλμό συγκεντρώσεις.

Θα τον υποδεχθούμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με μια συγκέντρωση που φροντίζουμε να γράψει ιστορία.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου ΨΗΦΙΖΩ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για Πρόεδρο του Κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά και καλώ τις φίλες και τους φίλους μου από την Κρήτη Μέχρι την Καστοριά και την Αλεξανδρούπολη να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, να δώσουμε την καρδιά μας ξανά στη Νέα Δημοκρατία και την ψήφο μας στον Αντώνη Σαμαρά.

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία να έχει τον ΠΡΟΕΔΡΟ που χρειάζεται, το ΠΑΣΟΚ την Αντιπολίτευση που ΦΟΒΑΤΑΙ και η Ελλάδα μας την ΕΛΠΙΔΑ που έχει χάσει!...

Αντώνη προχώρα…Τα ρυάκια έγιναν χείμαρροι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Όλη μέρα στα κανάλια είναι η αυτοκράτειρα Θεοδώρα, ξέρεις αυτά που την πολεμάνε, γιατί “δεν χρωστάει σε κανένα” και αυτή.
Προχθές το πρωί ΝΕΤ, το βράδυ ένα μισάωρο στον Ευαγγελάτο στον Αντ-1, χθές στον Alter στο Χατζηνικολαλάκη (άλλο ένα μισάωρο), σήμερα έχει πρωϊνάδικο και το βράδυ Μega ή Alpha.
Τη φάγανε τα ρημάδια τα κομμωτήρια, την κακομοίρα.
Άμα σε πολεμάνε αυτά τα άτιμα τα συμφέροντα (που είναι με το Σαμαρά βεβαίως, όπως λέει καθημερινά η ίδια) η ζωή του πολιτικού μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.
ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

Εάν εκλεγεί η κυρία Μητσοτάκη ο συρφετός των αποτυχημένων πρώην υπουργών, υφυπουργών και στελεχών που σήμερα την υποστηρίζουν θα είναι το μεγαλύτερο επικοινωνιακό βαρίδι για τη Νέα Δημοκρατία.
Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για τα εθνικά θέματα το Πασόκ θα μας θυμίζει τη θετική στάση της Ντόρας στο σχέδιο Ανάν, του πατέρα της στο σκοπιανό (σε 10 χρόνια θα τόχετε ξεχάσει), τα καμώματα του Βαληνάκη και του Κασσίμη.
Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα διαφθοράς το Πασόκ θα μας θυμίζει το Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα, το Βουλγαράκη, το Δούκα, τον Κοντό, και τον Κιλτίδη.
Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα αποτελεσματικότητας το Πασόκ θα μας θυμίζει τον Παπαθανασίου, τη Φάνη-Πάλλη, τον Κακλαμάνη, το Γιακουμάτο, την Καλαντζάκου και τη Γιαννάκου.
Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα σχέσεων με το μεγάλο κεφάλαιο το Πασόκ θα μας θυμίζει το Σουφλιά, τον Έβερτ, τον Κεφαλογιάννη, το Βαρβιτσιώτη και το Σπηλιωτόπουλο.
Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα ασφάλειας του πολίτη το Πασόκ θα μας θυμίζει τον γραφικό πραιτωριανό «στρατηγό άνεμο» Πολύδωρα, και τις αμπελοφιλοσοφίες του Πάκη Παπάκη (που έκανε την πάπια όταν λεηλατούντο οι περιουσίες των εμπόρων).
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ.
Ψήφος στη Θεοδώρα σημαίνει ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ.
Οποιος δεν το βλέπει αυτό είναι πολιτικά τυφλός.
Άς κάνει ο καθένας μας ότι τον φωτίσει ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Την οξεία γωνία και τον κ.Παπαρόπουλο τους γράφουμε όλοι εμείς οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες!κ.Παπαρόπουλε που ήσασταν τόσο καιρό;Αλλά με τον υποψήφιο που στηρίζετε λογικό είναι να είστε ίδιοι!!!