Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Την Τετάρτη ανακοινώνεται το νέο κόμμα της «λαϊκής Δεξιάς»

Τη  ώρα που συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στους ΑΝΕΛ,  στα... σκαριά βρίσκεται νέο κόμμα της «λαϊκής Δεξιάς» το οποίο ανακοινώνεται την Τετάρτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αποχωρήσαντες από το κόμμα Καμμένου θα αποτελούν τον κορμό του νέου κόμματος....
Πάντως φαίνεται ότι οι κύριοι Μαρκόπουλος, Κουράκος και Ζώης είναι σε επαφή με τους δύο βουλευτές που διεγράφησαν πρόσφατα από τη Ν.Δ. Πρόκειται για τους Νίκο Σταυρογιάννη και Γιώργο Κασαπίδη, που μαζί με τους Μαρκόπουλο, Κουράκο θα αποτελέσουν την κοινοβουλευτική «μαγιά» του νέου κόμματος.

2 σχόλια:

Γεώργιος είπε...

Σας Στέλνω τη φόρμα παραίτησης των νέων σωτήρων:
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………………………… Αριθμός Παραίτησης (Νούμερο 000)
Παρακολουθώντας όμως από πολύ κοντά και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα γρήγορα απογοητεύτηκα διαπιστώνοντας ότι με τον τρόπο που προχωράμε δύσκολα αν όχι ακατόρθωτα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιον από τους στόχους μας και να γίνουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.
Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, συνοδευόμενες από ακραίους και χυδαία προσβλητικούς για το ήθος μου χαρακτηρισμούς, για μέχρι χθες φίλους και συναγωνιστές, με οδηγούν στην έξοδο μου από το κόμμα για να προφυλάξω τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου, διατηρώντας τον αυτοσεβασμό μου και το δικαίωμα να μπορώ να κοιτάζω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στα μάτια.
Διατηρώντας και μην εκχωρώντας σε κανέναν το δικαίωμα του προσδιορισμού μου ως Ανεξάρτητου και ως Έλληνα
Απαραίτητο το Νούμερο

γεο είπε...

KEΡΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ,ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΧΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ.ΟΙ ΑΠΟΔΕΛΟΙΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΞΩ.