Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αυτοδιαχείριση τώρα!

του LavrentisBeria

Σύντροφοι
Επιτέλους. Το πρώτο, το σημαντικότερο βήμα έγινε. Οι νενέκοι έχουν λουφάξει. Οι διαπλεκόμενοι κονδυλοφόροι, τσιράκια των ντόπιων και ξένων συμφερόντων τρέμουν....


Ερχόμαστε!
Σύντροφοι, η κατάληψη της ΕΡΤ από τις πλατιές λαϊκές μάζες που αυθορμήτως έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους προλετάριους του Ραδιομεγάρου, είναι ορόσημο. Μύρισε επανάσταση. Τα μουσικά σύνολα, πλαισιωμένα από καροτσάκια με χοτ ντογκ και σουβλάκια, έδωσαν την επαναστατική σπίθα.

Ενωμένοι κάτω από την λυτρωτική τσίκνα, βροντοφωνάζουμε. ΦΤΑΝΕΙ. ΩΣ ΕΔΩ.
Σύντροφοι. Σε αυτή την κρατική αυθαιρεσία σηκώνουμε τη γροθιά και απαντάμε με μια φωνή.
«Είμαστε όλοι υπάλληλοι της ΕΡΤ». Κυριολεκτικά.

Βάζουμε τα στήθια μας μπροστά, αλληλέγγυοι στον αγώνα των συντρόφων ώστε οι λαϊκές συνελεύσεις να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους. Εμείς λέμε.

Αυτοδιαχείριση τώρα.

Ώστε ο σύντροφος τηλεθεατής να παίρνει συνεχή, αδιάλειπτη ενημέρωση για καίρια θέματα της παγκόσμιας επικαιρότητας, όπως καυτά ρεπορτάζ για τις κολεκτίβες μπαμπού στη Καμπότζη ή τα αυτοδιαχειριζόμενα εργοστάσια μεντεσέδων στη Βόρνεο.

Συζητήσεις-φωτιά για την ανταλλακτική οικονομία ή τη βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής της Τροχαίας κατά την επίδοση κλήσεων για παράνομο παρκάρισμα.

Σύντροφοι, το κίνημα γιγαντώνεται, ένα επαναστατικό τσουνάμι έτοιμο να παρασύρει το σαθρό σύστημα στο διάβα του. Οι παρακρατικοί μηχανισμοί δίνουν τα ρέστα τους, αλλά ματαιοπονούν.

Είμαστε μια γροθιά.
Για αυτό, και σε ανταπόδοση προς την αμέριστη συμπαράσταση των απλών, λαϊκών μαζών, οι σύντροφοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εξέπεμψαν ειδικές εκπομπές για να προωθήσουν τα προβλήματα ΟΛΑΚΕΡΗΣ της κοινωνίας, που στενάζει κάτω από τη μπότα του καπιταλιστή καταχτητή.

Έγιναν δεκάδες συνδέσεις μέσα στο Ραδιομέγαρο με απολυμένους συναδέλφους της ΕΡΤ, συνδέσεις στην επαρχία με συναδέλφους της ΕΡΤ και παρεμβάσεις στα διεθνή φόρα για τους εξωτερικούς συνεργάτες της ΕΡΤ σε μια προσπάθεια διεθνοποίησης του Ελληνικού Προβλήματος. Της ΕΡΤ.

Από εδώ, σύντροφοι, δεν υπάρχει πισωγύρισμα ούτε χώρος για επικίνδυνες ταλαντεύσεις.

Όλοι πρέπει να στοιχηθούμε στην γραμμή του Κόμματος. ΟΛΟΙ. Ακόμη και η ΕΣΗΕΑ που με μια πράξη, παροδικού ελπίζω, φραξιονισμού, δημοσίευσε λίστα εφημερίδων στην οποία υπήρχαν και άλλες εκτός του Ριζοσπάστη. ΚΑΚΩΣ.
Ο Πρόεδρος φλερτάρει με εκτοπισμό για ανάνηψη του επαναστατικού ηθικού του.

Διότι η πολυφωνία, σύντροφοι, μπερδεύει τις λαϊκές μάζες. Χρειάζεται κεντρική καθοδήγηση. Όταν το πόπολο ξεκινά για την 18ωρη βάρδια στα ορυχεία, δεν πρέπει να ταλανίζεται από άσκοπα, πλαστά διλήμματα όπως αυτά που του πλασάρουν τα Δυτικά ΜΜΕ και η διεφθαρμένη μπουρζουά ιντελιγκέντσια.

Η προλεταριακή μάζα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στην νόρμα της, ώστε να παράγει και να ικανοποιεί τις ανάγκες τις νομενκλατούρας, σφυρηλατώντας καθημερινά την έννοια της αταξικής κοινωνίας.

Οι λαϊκές μάζες, σύντροφοι, δεν έχουν ανάγκη από «πλουραλισμό» παρά από την τελειότερη δυνατή μορφή δημοκρατικού συγκεντρωτισμού. Όλοι για έναν και όλοι για μένα.

Venceremos

Δεν υπάρχουν σχόλια: