Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αφού δεν μπόρεσαν οι "συνδικα...λησταράδες" τώρα θα καθαρίσουν οι φορτηγατζήδες

Γράφει ο Γιάννης Αγιάννης

Οι εργατοπατέρες συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ αφού έκαναν γαργάρα το ΔΝΤ και συνεχίζουν να καλύπτουν τις επιλογές της κυβέρνησης Τσολάκογλου ενάντια στους εργαζομένους,
πάνε τώρα μαζί με τα συνεταιράκια τους στα ΜΜΕ να καταστείλουν με κάθε τρόπο τον δίκαιο αγώνα των φορτηγατζήδων.

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!

Με τους φορτηγατζήδες δεν θα την βγάλετε καθαροί κύριοι.

Στην αρχή πιπίλισαν την καραμέλα της «απελευθέρωσης» ενός «κλειστού» επαγγέλματος. Κακό πράγμα τα κλειστά επαγγέλματα, έτσι μας έμαθαν όλα τα προηγούμενα χρόνια διάφορες άγνωστης αξιοπιστίας μελέτες.
Στις αρχές Μαΐου συμφωνήθηκε μια φόρμουλα μεταξύ Ρέππα και φορτηγατζήδων.
 Στη συνέχεια μας είπαν ότι η τρόικα δεν ενέκρινε τη συμφωνία και ότι το επάγγελμα πρέπει να «ανοίξει» χωρίς άλλες διαδικασίες.
Ενδιαμέσως, μας είπαν ότι το «άνοιγμα», το επιβάλλει δήθεν η Ε.Ε. Τέλος, χθες το βράδυ, 28 Ιουλίου 2010, ακούσαμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει ξεκάθαρα στην τηλεόραση ότι το «άνοιγμα» των επαγγελμάτων δεν το επιβάλλει η τρόικα, αλλά είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης!
Επί σαράντα χρόνια (γιατί αλήθεια καμία κυβέρνηση δεν το κατάργησε αυτό το καθεστώς;) παρέμεινε αυτό το καθεστώς «επένδυσης» και μέσα σε αυτό το καθεστώς χτίστηκαν περιουσίες.
Έρχεται, τώρα, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, μέσα σε μια νύχτα να τους αφανίσει τις περιουσίες που επί σαράντα χρόνια έφτιαξαν, για να παραδώσει τον κλάδο στις πολυεθνικές, εκτελώντας κυριολεκτικά τους φορτηγατζήδες, ιδιαίτερα τους μικρούς.

Η Ελλάδα καταστρέφεται, τα φέρετρα μας κατασκευάζονται, δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής και της ιδανικής επιλογής… 

Είμαστε όλοι φορτηγατζήδες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: